taki dobry duszekstraznik teksasu ??
może być?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taki dobry duszekstraznik teksasu ??
Cześć Kobietki! poczytałam co u was.
Wczoraj oglądałam Rozmowy w toku był akurat temat porodu, niestety omówiony od tej mniej przyjemnej strony czyli przypadki skrajne i negatywne.Jeśli nie oglądałyście nie żałujcie, nie ma czego.
Dziś rano z kolei oglądałam Pytanie na śniadanie o tym czy partner powinien być przy porodzie i stwierdziłam że zdania nie zmienię i chcę by był, jeśli oczywiście nie wycofa się w ostatniej chwili.
popieramZgadzam się, z Tobą w 100 % - nie ma co panikować ani się nakręcać, jeśli ktoś ma wątpliwości , boi się niech idzie do lekarza, na ostry dyżur do szpitala- nie należy wstydzić się ale pytać.
W necie głownie opisane są skrajne przypadki, a ja z racji długości mojego życia mogę podać Wam jeszcze tysiące skrajnych i niebezpiecznych występujących w ciąży- tylko po co?????
Wydaje mi się, że to forum jest nie po to abyśmy się nakręcały tylko abyśmy się wspierały i wymieniały doświadczenia.
Więc Laski, nie panikujcie, SPOKÓJ PLEASE i głowa do góry.
Pewne każda z nas ma czarne myśli i się niepokoi bez względu na wiek czy doświadczenie, ale po to są lekarze aby nas uspakajać, pomagać i tłumaczyć :-):-)
Głowa do góry :-)
jednak najbardziej rozbawiła mnie wypowiedź emailowa kobietki której mąż stwierdził że dużo szumu koło tego porodu kobiety robią a tu 10min i po sprawie, bo rzeczywiście jej poród trwał 10min :-) też bym tak chciała....
naleśniki to na jutro - piątekkurde zabieram sie zaraz za pieczenie nalesnikow ... tylko mezowi musze kazac po drodze kupic ser !!