reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

DZIS JEST DZIEN DOBRYCH WIADOMOSCI !!! moj kolezanka z innego forum starala sie o dzidziusia ponad rok i dzis zrobila testa i sie okazalo ze jest w ciazy !!!! normalnie ciesze sie jak dziecko !!

reklama
A my się z Moim mijamy:p Ja do kuchni to on z kuchni, ja do pokoju, to on z pokoju:p Najlepsze jak teraz drugie śniadanie jadłam i siedzę cicho w kuchni a on myślał, że nikogo w niej nie ma i chciał iść coś zjeść. Patrzy, że ja tam jestem to od razu cofka:p Aż mi się śmiać chciało;) Postaram się z nim dziś pogadać, ale na razie jeszcze nie bo mama jest u nas a nie lubię osób trzecich do tego. W ogóle mama najlepsza ''zrób mu coś na śniadanie bo jeszcze nic nie jadł po nocce''. A ja na to ''a ile on ma lat, co? On nie je tylko dlatego, że ja w kuchni jestem'':p Nie będę robiła śniadania osobie, która wczoraj w ramach złości powiedziała, że ''chyba jesteś popierdolona''. Bardzo dziękuję:]

A my się z Moim mijamy:p Ja do kuchni to on z kuchni, ja do pokoju, to on z pokoju:p Najlepsze jak teraz drugie śniadanie jadłam i siedzę cicho w kuchni a on myślał, że nikogo w niej nie ma i chciał iść coś zjeść. Patrzy, że ja tam jestem to od razu cofka:p Aż mi się śmiać chciało;) Postaram się z nim dziś pogadać, ale na razie jeszcze nie bo mama jest u nas a nie lubię osób trzecich do tego. W ogóle mama najlepsza ''zrób mu coś na śniadanie bo jeszcze nic nie jadł po nocce''. A ja na to ''a ile on ma lat, co? On nie je tylko dlatego, że ja w kuchni jestem'':p Nie będę robiła śniadania osobie, która wczoraj w ramach złości powiedziała, że ''chyba jesteś popierdolona''. Bardzo dziękuję:]

te hormony was wykoncza !!

Mea super wieści!!! Moja koleżankatez niedawno zaszła w koncu w ciąże przez in-vitro, naprawde długo się starali.

Georginia i masz racje- na sniedanie tzreba zasłużyć, a tak poważnie to naprawde musicie porozmawiać.

Wiem, że musimy porozmawiać, ale na pewno nie jak mama u nas jest. Poczekam aż sobie pójdzie, na razie sobie rozmawia z ukochanym zięciem;)) a on przy kominku robi.

Laski wlasnie wrocilam z usg 3 d MOJA OLIWCI UROSLY JAJKA I FIUTEK HAHA LEKARZ NA MILION PROCENT STWIERDZIL ZE BEDZIE CHLOP BO MU JAJKA DYNDALY PRZY KAZDYM RUCHU WAZY 2050 I TERMIN WEDLUG USG PRZESUNAL SIE NA 15 GRUDNIA ALE ZOSTAJE PRZY 25 ALE JAJA!!!!!!!!!!!!Zaraz Was troche ponadrabiam ale jestem w szoku i pewnie troche to potrwa:)

dziewczyny prosze nie załamujcie mnie!!!! masakra jeszcze wczoraj mialam potwierdzona corke ale na zwyklym usg!!! ja mam wiekszosc rozowych rzeczy nieliczne sa neutralne i mnostwo sukienek itd... przeciez jak jej wyskocza jajka to z syna nie zrobie sukienkowego pajaca!!! mam nadzieje ze u mnie takiej niespodzianki nie bedzie...

Witam i ciągle nadrabiam. Przez noc doszło mi jakies 30 stron, więc ciągle jeszcze duuużo przede mną :-( Ale dam radę!

Kasiek - jak tam mąż? Mam nadzieję, że po wypadku trochę zmądrzeje i nie wsiądzie już na motor. Brat mojego Marcina jakiś czas temu miał niegroźny wypadek na motorze, ale w jego przypadku skończyło się na otwartym złamaniu nogi z przemieszczeniami. Jechał wolno to "nic się nie stało" :wściekła/y:

Akasiam - jak brat? wiadomo coś?

O Elizie coś wiadomo? Pewnie się dowiem jak doczytam...

Maluchom kupujecie aspirator np Fida, Marimar itp czy gruszkę z elastyczną końcówką?

Ja mam Fridę, ale nie jestem do niej przekonana jakoś ciągle...

zamówiłam wózek teutonie, tzn idę zamówić i do tego fotelik z baza tej samej firmy w tym samym kolorze
http://www.teutonia.pl/index.php?menu=8&etap=9&wozek=4&wk=3430&kola=59&gon=2&gonkol=3430

O prawie jak nasz, tylko my mamy starszy model - Primus czy jakoś tak. Ten mi się marzył, ale nieco przekroczył nasz próg finansowy :-(

ja czucie mam ,tylko takie mrowki jak bym caly czas czula w tejrece,oprocz malego palca bo ten ma sie dobrze ahahahaah ! ja wlansie tez czytalam o tym ze to zatrzymanie wody gdzies w okolicy nadgarstka to znalazlam w necie !

U nas na to przepisują wizytę u fizjoterapeuty i specjalne usztywniacze na nadgarstki na noc, żeby dłonie były odciągnięte na zewnątrz. Wiem, bo też mam to od jakiegoś czasu i skarżyłam się swojej położnej. Jak mi pokazała jak to działa, to chyba wolę sobie samodzielnie przybandażować nadgarstki niż używać tego usztywniacza :-(

I jedziemy dalej...

reklama
Do góry