reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Dobranoc Babeczki,

Bateria mi w lapku pada a nie chce mi się już z wyrka wstawać po kabel.

Do juterka

O właśnie sobie przypomniałam że jutro o 17 szkoła rodzenia. He he. Ciekawe tylko czy mi się przyda skoro mój uparciuch leży w poprzek.

przyda sie przyda ... nie o sam porod tam chodzi !!!

dobra ja juz pakuje sie do lozka bo nogi mi za chwile popekaja !!! biore zabe ksiazke i heja !!

To i ja się zawijam .. po raz pierwszy zmeczona jestem O! :-D
a mała mnie naciaga że hej.. trzeba było mi ciasto jeść na noc.. i teraz pewnie sie powierce nim zasnę.. ; )

Hejka! Czytam, że nie tylko ja dzisiaj wizyte u gina mam.
TYlko, ze sie troszke denerwuję bo wyniki wyszły złe:-( morfologia ok, hemogl nawet 11,5 więc jest poprawa, natomiast wyniki moczu jakies dziwaczne:-( mam nawet Ca w moczu, nigdy wczesniej tak nie było:no: No nic, zobaczymy co powie lekarz.

witam sie z rana:)
Ja tylko na moment dziś bo mam przykaz cały dzien lezec i jutro tak samo. Bylam wczoraj u lekarza te bole w klatce piersiowej to na szczescie sa od choroby. Mam silne zapalenie gardla az lekarz byl w szoku jak zobaczyl tak paskudne gardlo. Na szczescie pluca i oskrzela jeszcze sa czyste. Antybiotyk i inne leki oczywiscie musialam dostac. Mam nadzieje ze mi przejdzie bo mi mowe odebralo. trzymajcie sie kochane cieplutko i nie piszcie za wiele co bym w poniedzialek nie dostala zawalu:) buziaki dla wszystkich:*

reklama
Hej laseczki;-)ja wstalam i ledwo zyje:-(zrobilam zmiane lozka czyli z sypialni przeszlam do pokoju duzego na tv.Zaraz zabieram sie za jakies sniadanko tylko koncepcji brak.
witam sie z rana:)
Ja tylko na moment dziś bo mam przykaz cały dzien lezec i jutro tak samo. Bylam wczoraj u lekarza te bole w klatce piersiowej to na szczescie sa od choroby. Mam silne zapalenie gardla az lekarz byl w szoku jak zobaczyl tak paskudne gardlo. Na szczescie pluca i oskrzela jeszcze sa czyste. Antybiotyk i inne leki oczywiscie musialam dostac. Mam nadzieje ze mi przejdzie bo mi mowe odebralo. trzymajcie sie kochane cieplutko i nie piszcie za wiele co bym w poniedzialek nie dostala zawalu:) buziaki dla wszystkich:*

Ty chociaz masz to szczescie ze mozesz zazywac jakies leki a ja bede sie chyba lezczyla wieki.Ja do gina ide dopiero w czwartek i mam nadzieje ze juz do wizyty mi przejdzie.

Do góry