reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

moja swego czasu komentowała fakt ze bartek bedzie przy porodzie..ale tylko przylachalismy z niej..
jedyne co mnie wkurza.. to to pindolenie o tym nacinaniu krocza... taaa bo nacinaja pod sam tyłek nie patrzą jak.. a bartek jej słucha jak duren .. toz raz już serio nie wytrzymalam to zapytalam jej wprost skad w ogole wie jak przebiega poród naturalny skoro na dwoje dzieci dwie cesarki miała.. :)
hehehe
one sa najlepsze nawet moja mama nie smie sie teraz po slubie jak bedziemy mieli dziecko wypowiadac na takie tematy a te zawsze maja tupet i czelnosc....
a najgorsze jest to ze to nie ich synkowie rodza tylko myy...na dobra sprawe obce baby..bez zadnych wiazow krwi ani uczuc (z wyjatkiem negatywnych:))

reklama
hehehe
one sa najlepsze nawet moja mama nie smie sie teraz po slubie jak bedziemy mieli dziecko wypowiadac na takie tematy a te zawsze maja tupet i czelnosc....
a najgorsze jest to ze to nie ich synkowie rodza tylko myy...na dobra sprawe obce baby..bez zadnych wiazow krwi ani uczuc (z wyjatkiem negatywnych:))
hahaha dokladnie.. :)
moja mama wyraza swoje zdanie ale dodaje zrób jak wuazasz.. ; )
w ogole strasznie sie zmieniła.. odkad nie miałysmy kontaktu.. może sobie wszystko przemyslała w koncu.. ;) wazne ze jest dobrze teraz..
a tesciowa mi lata koło tyłka.. ;)
jednym uchem wlatuje co mówi a drugim wylatuje.. ;)

hahaha dokladnie.. :)
moja mama wyraza swoje zdanie ale dodaje zrób jak wuazasz.. ; )
w ogole strasznie sie zmieniła.. odkad nie miałysmy kontaktu.. może sobie wszystko przemyslała w koncu.. ;) wazne ze jest dobrze teraz..
a tesciowa mi lata koło tyłka.. ;)
jednym uchem wlatuje co mówi a drugim wylatuje.. ;)

No wlansie czytam i czytam i ze z mamuska sie zaczelo ukladac !!!!! Mam nadzieje ze to na stale tak ..ale pamietaj dupo ty tez sie staraj ! Zobaczysz bedzie dobrze! a jak juz dzidzia bedzie to dopiero rury wszsytkim zmiekną hahahaha

witam sie!!
Kopciuszku super, ze wsio ok!! Mea przystrzyz owce i szybko d lekarza bo my sie tu martwic bedziemy:-)) Martusia-Arabie trzymam kciuki aby ci to szybko minelo i juz zadne cholerstwo sie nie przyplatalo!!!
A ja mam takiego dola, ze masakra!! normalnie takiego, ze nawet mi sie na moja tesciowa nie chce narzekac!!
Moj M zminil prace i jest nia tak zaapsorbowany, ze ja mu juz tylko potrzebna jestem aby cieply obiadek podac pod nos.... po obiadku poopowiada jak bylo w pracy, potem siada do kompa a ja ide zaplakana spac i tak co wieczor ostatnio....................

reklama
ja narazie 10 kg, i stoje w miejscu od 6 tygdni...obym teraz nie skoczyla w gore juz za bardzo...bo dzis mi sie snilo ze urodzilam i ze mialam rozstepy na calym brzuchu i taka okropna wiszaca skore:szok:

Do góry