reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Co za dzień:wściekła/y:
Najpierw poszłam spać z córą bo choć spała aż do 8.30 to ja już od kilku dni jakaś pitoma chodzę;-)

Potem w przerwach w gotowaniu obiadu próbowałam Was doczytać ale ze 3 razy mi prąd wyłączyli na 5 min a potem siostra wpadła:no: Przywiozła siatkę butów po jakiejś córce koleżanki i od razu się obraziła że ich nie chcę!
Ja mogę mieć dużo rzeczy używanych ale nie buty:wściekła/y:
Choćby moje dzieci miały mieć po dwie pary butów..na dwór i wyjściowe to używanych nie chcę!
Potem będę do ortopedy jeżdzić:wściekła/y:

A jeszcze przed południem wybrałam się z koleżanką na spacer do sklepu...w sumie zajęło nam to godzinkę i myślałam że nie dam rady wrócić:szok: Ja nie wiem czy on ma tak nisko głowę ale wierzcie mi że myślałam że się zesikam:szok: A dwa razy jak mi przywalił w pęcherz:szok::szok::szok:
Musiałam pięknie wyglądać jak szłam zgieta w pół;-)

Mea ja też nie widzę obrazków:-)

reklama
A ja poprałam wkońcu większość ciuszków, grubsze jeszcze tylko zostały no i jakieś kocyki, śpiwór...

Mea - ja też obrazków nie widze ale co tam, luuuzik.

Co za dzień:wściekła/y:
Najpierw poszłam spać z córą bo choć spała aż do 8.30 to ja już od kilku dni jakaś pitoma chodzę;-)

Potem w przerwach w gotowaniu obiadu próbowałam Was doczytać ale ze 3 razy mi prąd wyłączyli na 5 min a potem siostra wpadła:no: Przywiozła siatkę butów po jakiejś córce koleżanki i od razu się obraziła że ich nie chcę!
Ja mogę mieć dużo rzeczy używanych ale nie buty:wściekła/y:
Choćby moje dzieci miały mieć po dwie pary butów..na dwór i wyjściowe to używanych nie chcę!
Potem będę do ortopedy jeżdzić:wściekła/y:

A jeszcze przed południem wybrałam się z koleżanką na spacer do sklepu...w sumie zajęło nam to godzinkę i myślałam że nie dam rady wrócić:szok: Ja nie wiem czy on ma tak nisko głowę ale wierzcie mi że myślałam że się zesikam:szok: A dwa razy jak mi przywalił w pęcherz:szok::szok::szok:
Musiałam pięknie wyglądać jak szłam zgieta w pół;-)

Mea ja też nie widzę obrazków:-)
nie tylko Ty chodzisz wygięta jak niemiecki paragraf-ale to musi śmiesznie wyglądać:-Dja czasami chodzę jak pingwin bo tak mi wygodnie:tak:
poleżałam i jeszcze gorzej się czuję:eek:

Hej Laski

Mnie jeszcze jakos szok nie puscil, dopiero zobaczylam ze Jutka urodzila...
I tak sie zastanawiam jak to sie stalo ze z praki zrobily sie dwie kobietki ;)

Ja oczywiscie od rana z przygodami. Budze sie a tu tak kacik ust opada, oko sie nie zamyka. Super... Na zajeciach w szpitalu jak zagadalam do dr co jest grane wyslal mnie na laryngologie, zbadal mnie lekarz stwierdzil ze z uszami okej no i wyslal mnie na neurologie, tam mnie zbadali i mma polowicze porazenie nerwu twarzowego. szał...

A jak lezalam w szpitalu to przez 4 dni mowilam ze łeb mi pęka zatoki mnie bolą, uszy, żeby zalatwili mi konsultacje jakas to sie zebral moj doktor prowadzacy ze szpitala w srode jak mnie wypisywali za zalatwianie tego i zalatwil mi na dzisaiaj phi jak ja mowie ze musze juz wyjsc w srode. No i masz babo placek.

Generalnie mogli by mi ostrzyknac ten nerw sterydami tzn zrobic tzw blokade, ze niby nie powinno to zaszkodzic, ale neurolog powiedzial ze za kilkanascie dni samo powinno przejsc zeby to ogrzewac, siedziec w stalej temeraturze i ze swojej zonie nie kazal by robic tej blokady, wic jak tak powiedzial to ja tez nic nie robie, siedze zawinieta szalem jak arab i sie grzeje. Wygladam jak debil, kacik ust mi opada, oko wysych bo sie nie zamyka, jeszcze niech mi tylko slina zacznie leciec. Blee., Co mnie jeszcze spotka

No ladnie tyle do nadrobienia jak zwykle:tak:ale najpierw napisze jak tam po wizycie.Otóż u mnie nie jest az tak najgorzej,rozwarxcie jakie bylo takie jest wiec narazie nie bedziemy nic z tym robic,mam tylko uwazac i dbac o siebie:-)gin mowi ze dzidziulek jak narazie nie ma szans na to zeby wczesniej sie urodzil;-)przytylam od ostatniej wizyty 1,5 kg wiec luks;-)wyniki badan sie poprawily:tak:tzn hemoglobina podskoczyla do 12 wiec ok ale gin nie kazal odstawiac zelaza.Glukoza wyszla mi po godzinie 120 wiec super:-)mocz ok,przeciwcial nie ma:-)cisnienie u niego 140/80 wiec jak narazie tabletki nie sa potrzebne:-)jestem zadowolona z wizyty:tak:
Ide teraz na Brzydule potem nadrobie to co rzecie napisaly;-)

reklama
Do góry