reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc laseczki ale produkcja idzie hihi. NO ja tez sporo na necie siedze zwlaszcza jak moj skarb jest w morzu bo jak nie to przejmuje mojego laptopa a on ma takie male gowno i nikt na niem nie chce siedziec hehe to troche z moim pogadam to wejde na pudla to ponadrabiam Was i popisze troche i moze sie pare godzin uzbierac hmm no ale co zrobic ciagiem nie siedze a bym sie zanudzila. Musialam z rana jechac do centrum i zeszlo mi znow ponad 3 godziny bo mam tempo zolwie jeszcze jak ide to mnie nieraz lapie taka jakby kolka na brzuchu czy skurcz a jak tylko stane i usiade to przechodzi jak reaka odjal wiec to chyba jednak kolka hmm. No i musialam obskoczyc kantory bo trzeba bylo kaske wymienic i oczywiscie trzeba bylo sie wrocic do pierwszego bo prawie 100 zl wiecej pan mi wyliczyl a to jednak sporo. Zjadlam kluchy z sosikiem i kurczaczkiem a w miescie kupilam sobie takiego trojkata z ciasta brzoskiwniowo marcepanowego ale pychota hihi. Teraz by sie posprzatac przydalo ale chyba sie troche uwale.

reklama
to widze,że nie tylko ja miałam koszmarna noc :eek: a teraz w dodatku taki upał- 26stopni u nas i zaduch jak diabli:eek: Pewnie przez tą zwariowaną pogode takie złe samopoczucia dziś :crazy:

Do góry