reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witaj Anaklim. Ależ masz terminy rozbieżne. Ja mam 22 grudzień i tak wychodzi na razie z prawie każdego USG. Więc zagrożona jestem porodem świątecznym:p Ale może moje plany będą owocne - czyli sprzątanie świąteczne ok 13-15 grudnia:) Może to spowoduje szybszy poród. Choć kurcze mimo wielkich chęci na naturalny poród obawiam się, że będę miała cc. Nie wiem skąd to przeczucie. Może strach przed tym czego nie chcę;P

reklama
Georgina - tak znam:-)))) Czekamy na trzeciego chłopca:-)))) Niestety nie mamy jeszcze imienia, bo mój mąż celował w dziewczynkę. Przywitałam się na grudniówkach, ponieważ moich chłopców urodziłam przed terminem, więc nie łudzę się, że donoszę do stycznia, tym bardziej, że już teraz czuję się jak słoniczka:-) No i na USG wychodzi koniec grudnia... Torbę trzeba będzie wyjąć niedługo z szafy:-)

wiec pasuje ... kopciuszka po prostu przeczuwa ze urodzi w grudniu dlatego z nami jest :D a wszystko rozstrzygnie zycie :D zwlaszcza to nowe malenkie :D

Tak mi z wami dobrze ze nie moglabym nie pisac:no::-)na styczniowkach jest bardzo niemile towarzystwo wiec nie pisze z tamtymi laskami:-)nawet jak urodze w styczniu to co z tego;-)

A to już wiem czemu się wzorowałam na suwaczkach:) Hehe. Bo Kopciuszek to styczniówka:p

Tak jestem i styczniowka i grudniowka:tak:ale bardziej obstawiam jednak na grudzien:-)znajac mojego lekarza i moj przypadek z poprzedniej ciazy to zapewne tak bedzie:tak:

Ja mam dziś pierwszy raz od bardzo długiego czasu gazy. Jakie to uciążliwe bo wpierw myślałam, że mnie skurcze łapią. Ale to gazy. No tak w sumie na zupę miałam grochówkę, potem jadłam pizzę i doprawiłam to kapuchą kiszoną:p Masakra jakaś:p

No nic dziwnego ze masz gazy:-D:-D:-D

reklama
Do góry