reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej,miałam napisać po wizycie u lekarza ale wyjechałam na małe wakacje:-)
Dziecko ma juz 37 cm i waży 1400 gram:-)-co do płci to??????domyslam się:-)ale tak to wszystko jest ok:-)

Hej,miałam napisać po wizycie u lekarza ale wyjechałam na małe wakacje:-)
Dziecko ma juz 37 cm i waży 1400 gram:-)-co do płci to??????domyslam się:-)ale tak to wszystko jest ok:-)
Czego się domyślasz:-)? Zdradź:-pŚlicznie Maluszek waży i mierzy. Mi już od dość dawna ginka nie podaje cm Małej bo nie jest uchwytna na całym ekranie tylko ponad.

Ja juz prawie skonczylam swoja prace,zostalo tylko umycie podłogi ale to wieczorkiem:tak:teraz mam chwile zeby usiasc i wypic goraca czekolade:-)
moja szwagierka niewie gdzie isc rodzic, na raciborz sie zdecyduje jesli bedzie miec dyzur rozalski, bo reszta to takie patalachy, ze sie boi!!

Np wielki ordynator Ciszek prowadzi ciaze mojej znajomej, od pocztaku 17tabl dziennie na podtrzymanie, od poczatku wiedzial ze dziecko bedzie chore, dal jej nawet tabl nasenne zeby sie nie ruszala i co?? pojechala na konsultacje do katowic i sie okazalo, ze dziecko i ona zdrowa(bo ciszek jej wmowil chore serce):szok::szok::szok::szok: a jaka kase z niej zdziera:crazy::no::szok:

Jak mozna zle informowac pacjetke to ja juz nie wiem,po czym on stwierdzil ze dzidzia bedzie chora:eek:fakt ze lekarz ma obowiazek powiedziec pacjetowi co sie dzieje ale nie takie bzdety.

hehe :-D
przypuszczalnie tak..
ciekawe czy któraś urodzi w terminie.. :-D
tak dokładnie swojego dnia..
co jak co ale ja sobie nie wyobrażam jecha na porodówkę w Sylwestra :-D

Ja chyba wolalabym jednak rodzic w sylwestra niz we wigilie:tak:

Czego się domyślasz:-)? Zdradź:-pŚlicznie Maluszek waży i mierzy. Mi już od dość dawna ginka nie podaje cm Małej bo nie jest uchwytna na całym ekranie tylko ponad.

Mi tez gin nie mierzy juz synusia bo nie ma jak:tak:tylko na podstawie głowki i innych czesci ciala okresla wiek ciazy:tak:

Lachoonki wiecie moze jak sie maluje takie szablony na scianie?http://dekormania.pl/daleki-wschod-c-22.html

Ja mam szablon na scianie:tak:przykleilam go tasma klejaca i malowalam delikatnie gabka przykladajac ja do sciany:tak:

reklama
Do góry