mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Jest bardzo mały odsetek kobiet rodzących w przewidzianym terminie .... bardzo mały zamknie się zapewne w 5 % przypadków
to zobaczymy potem jak nam ta statystyka wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest bardzo mały odsetek kobiet rodzących w przewidzianym terminie .... bardzo mały zamknie się zapewne w 5 % przypadków
Hej,miałam napisać po wizycie u lekarza ale wyjechałam na małe wakacje:-)
Dziecko ma juz 37 cm i waży 1400 gram:-)-co do płci to??????domyslam się:-)ale tak to wszystko jest ok:-)
a gdzie ty mieszkasz dokladnie ??
Czego się domyślasz:-)? ZdradźHej,miałam napisać po wizycie u lekarza ale wyjechałam na małe wakacje:-)
Dziecko ma juz 37 cm i waży 1400 gram:-)-co do płci to??????domyslam się:-)ale tak to wszystko jest ok:-)
Czego się domyślasz:-)? ZdradźŚlicznie Maluszek waży i mierzy. Mi już od dość dawna ginka nie podaje cm Małej bo nie jest uchwytna na całym ekranie tylko ponad.
Mi podaje wymiary główki, brzuszka, kości udowejmi tez gin poaje tylko wymiary glowki i kosci udoweji na tej podstawie mu usg podaje tygodnie ciazy ...
moja szwagierka niewie gdzie isc rodzic, na raciborz sie zdecyduje jesli bedzie miec dyzur rozalski, bo reszta to takie patalachy, ze sie boi!!
Np wielki ordynator Ciszek prowadzi ciaze mojej znajomej, od pocztaku 17tabl dziennie na podtrzymanie, od poczatku wiedzial ze dziecko bedzie chore, dal jej nawet tabl nasenne zeby sie nie ruszala i co?? pojechala na konsultacje do katowic i sie okazalo, ze dziecko i ona zdrowa(bo ciszek jej wmowil chore serce)a jaka kase z niej zdziera
![]()
hehe
przypuszczalnie tak..
ciekawe czy któraś urodzi w terminie..
tak dokładnie swojego dnia..
co jak co ale ja sobie nie wyobrażam jecha na porodówkę w Sylwestra![]()
Czego się domyślasz:-)? ZdradźŚlicznie Maluszek waży i mierzy. Mi już od dość dawna ginka nie podaje cm Małej bo nie jest uchwytna na całym ekranie tylko ponad.
Lachoonki wiecie moze jak sie maluje takie szablony na scianie?http://dekormania.pl/daleki-wschod-c-22.html