reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Oj ja tez na plecki dzis narzekam nasprzatalam sie a potem na zakupy poszlam w sumie nie nosze siatek tylko ide z plecakiem jakos mi latwiej i wydaje sie lzej ale i tak ciezko. NO ale jestem sama do konca pazdziernika to na siebie tylko moge liczyc. Tymczasem znikam do kuchni robic sosik czosnkowy do pizzy zeby sie przegryzl:)

Jak robisz ten sos czosnkowy?
Plecki mnie tez dzisiaj bola:-(

No widzisz Mea i po krzyku:p Ja się gimnastykuję co by sobie pazurki w szłapkach pomalować:p A potem wcinanko orzechów włoskich. Nie wiecie czy w nich jest coś żelaza? Zawsze sądziłam, że tak, ale jakoś nigdzie na liście nie ma.

Tez sie nawcinalam:tak:uwielbiam takie jeszcze jak sa w tej skorce ktora ja zdzieram:tak:takich juz wysuszonych to nie bardzo:no:

a ja skończyłam oglądać z mężem hot chick-naśmialiśmy się:-D
a teraz czekam na brzydulę:tak::tak::tak:

Tez czekalam na brzydule:-Dale sie dzieje co????:-)Uwielbiam takie sceny jak sa teraz:tak:

ale norma to 200-400tysiecy...

Troszke pomieszalas ;) wypostuje troche - fenyloketonuria to choroba uwarunkowana genetycznie zwiazana z nieprawidlowym metabolizmem aminokwasu fenyloalaniny, na to sie nie szczepi.
Ale fakt robi sie badanie przesiewowe aby sprawdzic czy dziecko jest chore, ale to nie jest szczepionka to zupelnie co innego.

Nie pamietam co to dokladnie bylo,wiem ze czekalam tez za wynikiem badania przesiewowego sluchu:tak:
Teraz sprawdzalam i pisze ze badali w 3 dobie Hypoteryroze,Feryloketonurine.

przeglądałam do kolacji "opowieści z porodówek" i cholera coraz bardziej mnie przeraża poród SN :szok: (szczególnie ten wywoływany)...

Napewno jest ciezej niz podczas normalnego porodu bo czasami jest tak ze jeszcze nie wszystko jest przygotowane:tak:ale jak trzeba dla dobra dziecka lub matki to trzeba;-)

ale mnie coś kuje, tam na dole, zaczęło wczoraj i tak co jakieś 3 godziny... czyżby się szyjka skracała?

Raczej nie czuc jak sie szyjka skraca lub rozwiera:no:

Ja już o jedzeniu, nie pisze, nie mówie i nie myślę!:oo::no2: tak mi blee, a ile miksów dzisiaj robiłam :szok:

czekam na zgagę ...........

reklama
Do góry