reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Cherie fajny avatar:) Ja zmieniać nie będę bo wiem, że jak ktoś zmienia to już muszę się na nowo uczyć kto jest kim (nie patrzę na nick tylko na avatar:p).

o
mam nadzieje ze z serduszkiem bedzie wsio ok ...
powiem szczerze ze mnie tez polog przeraza ... jakos sobie tego wogole nei wyobrazam bo ja nienawidze jakichkolwiek podpasek i tego uczucia "wyciekania" brrrrr ja zawsze uzywalam tamponow ... ze o gojeniu ie ran wole nie myslec !!
fujjj ja tez nie nawidze podpasek, lepia sie do tylka odznaczaja i wydaje mi sie to takie niehigieniczne bleee, chwala temu kto wymyslil tampony

Kopciuszku jesli robisz 50 to mysle ze nie ma problemu z badaniem glukozy, ale jesli bedziesz robic tez morfologie to musisz byc oczywiscie na czczo

Mi kazali wcinac tez duzo gotowanej marchewki:tak:
Buraczki sa chyba najlepsze,tzn najwiecej zelaza.
Laseczki PIETRUSZKA ma duzo zelaza, ale nie kazdy lubi

Co do glukozy zamierzam w przyszłym tyg się popytać w lab czy bez skierowania można zrobić. Jak tak to bym 50 bez skierowania raz jeszcze zrobiła. Widziałabym czy cokolwiek się zmienia wynik.

reklama
Do góry