mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
anka a co udalo sie zalatwic z alimentami ?? bylas tam ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ok.. ich wspólny syn ma dopiero 11 lat a bartek nie ma z tym nic wspólnego bo jest synem tylko teściowej..
nawet jesli tylko teść ma te kredyty.. bo teściowa przeciez nie pracuje i nie wyrazała zgody na to wszystko to na tez za to odpowiada..
musi być jakieś wyjscie.. oO
jaki bezsens.. ;|Mea- ma rację ale zanim wejdą na pobory Bartka to musi wpłynąc sprawa do sądu, ot tak sobie bank nie może przysłac Bartkowi pisma więc bez obaw ....... tesciowej powiedz by poszukała pism od banku z zaleganiem ze spłata kredytu, w nich informuja jakie otwierają procedury i czy dom , ziemia i inne przedmioty nie są obciążone kredytem
Żona nie zawsze musi spłacać długi męża - Strefa Biznesu, Nowiny 24 - lokalny portal przedsiębiorców
hmm sama nie wiem ...
MEA pojedziemy jak Bartek wróci z pracy ..
gorzej jak mi tego nie będą chcieli wypłacic to ich komornikiem postraszę![]()
Żona nie zawsze musi spłacać długi męża - Strefa Biznesu, Nowiny 24 - lokalny portal przedsiębiorców
hmm sama nie wiem ...
MEA pojedziemy jak Bartek wróci z pracy ..
gorzej jak mi tego nie będą chcieli wypłacic to ich komornikiem postraszę![]()
anka wedlug tego co tam pisza to niby zona nie odpowiada za dlugi ale tak naprawde to chyba jest inaczej ... moja siostra tez splaca kradyty meza idioty o ktorych nic nie wiedziala wiec albo dobry adwokat albo taniec pod dyktando banku ...
Dług po ślubieKochanie w art. jest mowa o zaciąganiu długów przed slubem