reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kopciuszku posciel jest fajna jakosciowo tylko smierdzi !!!! trzeba bedzie ja porzadnie ze dwa razy wyprac !! dostalam tez poduche do karmienia i uwazam ze jest super !! i wieksza niez ta ktora widzialam w smyku !!!
Chérie
Mama Danielka
moka83 na 3 miesiące i ponoć bezbolesny.
tylko jak Ci nie spasuje to masz 3 miesiące z głowy, bo zastrzyku nie odstawisz jak tabletki - i tu widzę ten ogromny minus...
a plus największy to to, że spokojnie można karmić piersią, nie wstrzymuje pokarmu.
tylko jak Ci nie spasuje to masz 3 miesiące z głowy, bo zastrzyku nie odstawisz jak tabletki - i tu widzę ten ogromny minus...
a plus największy to to, że spokojnie można karmić piersią, nie wstrzymuje pokarmu.
Ostatnia edycja:
kopciuszek2107
Fanka BB :)
MOKA zastrzyk trzeba wziac chyba jak dobrze pamietam na pierwszej kontroli po porodzie,chyba po 6 tygodniach,potem co 3 miesiacenie jest wielki ból bo to jest zastrzyk domiesniowy w tyłeczek;-)tylko troche bólu a potem problem z głowy;-)ja naprawde polecam.Ja bralam zastrzyki dosc długo bo chyba okolo 2 lat,potem odczekalam pól roku i zaczelismy sie starac o kolejne dziecko.Ja sama chcialam odpoczac taki okres czasu od zabezpieczenia,organizm sie oczyscil a ja po miesiacu staran bylam juz w ciazy,tylko ze niestety nie udalo sie:-(
kopciuszek2107
Fanka BB :)
moka83 na 3 miesiące i ponoć bezbolesny.
Dlaczego problem????Jak dla mnie normalna sprawa,przeciez prawidlowo po kazdej anty trzeba odczekac troche czasu.
Chérie
Mama Danielka
MOKA zastrzyk trzeba wziac chyba jak dobrze pamietam na pierwszej kontroli po porodzie,chyba po 6 tygodniach,potem co 3 miesiacenie jest wielki ból bo to jest zastrzyk domiesniowy w tyłeczek;-)tylko troche bólu a potem problem z głowy;-)ja naprawde polecam.Ja bralam zastrzyki dosc długo bo chyba okolo 2 lat,potem odczekalam pól roku i zaczelismy sie starac o kolejne dziecko.Ja sama chcialam odpoczac taki okres czasu od zabezpieczenia,organizm sie oczyscil a ja po miesiacu staran bylam juz w ciazy,tylko ze niestety nie udalo sie:-(
a ze skutków ubocznych coś Cię dopadło?
bo ja kurcze miałam już przeprawę z hormonami i strasznie ciężko było dobrać dla mnie odpowiednie tabletki, no i boję się trochę tego zastrzyku, bo się okaże jednak nie dla mnie i będę cierpieć 3 miesiące
Chérie
Mama Danielka
Dlaczego problem????Jak dla mnie normalna sprawa,przeciez prawidlowo po kazdej anty trzeba odczekac troche czasu.
nie chodzi mi o odczekanie tylko to, że ten hormon będzie przez te 3 miesiące w Tobie... nie odstawisz go jak tabletki żeby pozbyć się skutków ubocznych.
reklama
dowiedz sie na lotnisku z ktorego wylatujesz, do ktorego tyg ciazy pozwalaja latac bo wlansie zwykle chyba jjakos do 32tyg, zadzwon i sie dowiedz moze wystarczy jakies zaswiadczenie w ktorym tyg jestesZapindala, zapindala ) Ja teraz żałuję, że mi tak brzucho urósł, w sobotę wylatuję, na lotnisku chcą ode mnie jakiegoś świstka od lekarza że mogę lecieć samolotem i z ciążą wszytsko ok.. A byłam u lekarki (nie mojej)i powiedziała że żaden lekarz mi tego nie wypisze.. :/ To się załamałam.. Teraz będę próbowała moją lekarke dorwać, nawet prywatnie.
Wiecie co jest najdziwniejsze, że ona mi powiedziała że do 32 tygodnia nie widzi żadnych przciwskazań do lotu a ta inna, że w ogóle nie ma mowy! Krowa..