reklama
monika26i
Fanka BB :)
ja teraz czytam ksiazke Cejrowskiego "gringo wsrod dzikich plemion".polecam ksiazka ciekawa i napisna z humorem.Bardzo fajnie sie czyta .
monika26i
Ja nie czytalam ,ale opis jest interesujacy.Zapamietam na przyszlosc ,ze warto przeczytac
Chérie
Mama Danielka
Ja nie czytalam ,ale opis jest interesujacy.Zapamietam na przyszlosc ,ze warto przeczytac
no właśnie bardzo fajnie się zapowiada, coś a`la "Historyk" E. Kostova. zamówiłam ją sobie na allegro za 9 zł :-)
aga6671
Mama Hani i Tomka
Och wy wstrętne tyle piszecie że zanim zdążę przeczytać to zapominam komu czego pogratulować czy coś napisać:-)
A sklerozę mam ostatnio niemożliwą;-)
Ja też uwielbiam czytać ale już dawno nie mam tyle czasu żeby w spokoju poleżeć i poczytać
A dziś ciężki dzień u nas bo 2 dni temu jak malowaliśmy kuchnię to zawiozłam Haneczkę do teściowej na cały dzień i nie wiem czym ją znów tam karmili ale biedaczka ma takie zatwardzenie że ryczy non stop! Boli boli i płacz
Dobrze że miałam czopek glicerynowy to może do jutra ją przeczyści;-)
A sklerozę mam ostatnio niemożliwą;-)
Ja też uwielbiam czytać ale już dawno nie mam tyle czasu żeby w spokoju poleżeć i poczytać
A dziś ciężki dzień u nas bo 2 dni temu jak malowaliśmy kuchnię to zawiozłam Haneczkę do teściowej na cały dzień i nie wiem czym ją znów tam karmili ale biedaczka ma takie zatwardzenie że ryczy non stop! Boli boli i płacz
Dobrze że miałam czopek glicerynowy to może do jutra ją przeczyści;-)
karnitynka1982
Hej laseczki dawno mnie nie bylo bo mialam gosci znajomi mieli remont i zaproponowalam im zeby sie do mnie na tydzien przeniesli no i nie mialam chwili na necika nawet zmeczona jestem jak nie wiem hehe ale teraz juz relaksik. Poza tym moj tata chory ciezko i musialam sie nim zajac jeszcze w dodatku zarazili go gronkowcem podczas operacji i rana mu sie w ogole nie goi porazka jakas a mi ktos jeszcze powiedzial ze sie pfu pfu moglam zarazic ale jak nie mialam kontaktu z ta jego rana to chyba nie moze ktoras sie zna na tym? No ale jestem dobrej mysli bo bysmy sie wszyscy musieli od niego pozarazac... Poza tym u mnie ok mojego faceta jeszcze nie ma jakos sobie sama radze. Bylam dzis w lumpie i za 55 zl kupilam 15 par ciuszkow w stanie idealnym z anglii body,spioszki sukieneczki jeansiki male sztruksiki bluzy normalnie jestem zadowolona jak mi sie uda to wkleje fotki Ja tez jakas ksiazke musze poczytac mam jakas z necika to sie jutro zabiore NO a glodna jestem ciagle ale sie chamuje bo ja w odroznieniu do was 60 kg to nawet przed ciaza nie wazylam hehe no ale orbitrek czeka poki co lekarz zabronil i mysle ze jakos zrzuce
karnitynka1982
male sprostowanko "hamuje" hehe sie tak rozkrecilam ze byka walnelam
arabella
Mamy październikowe 2007
Ja czytam same mało ambitne książki.
Narobiłam się dzisiaj - okna w 3 pokojach, firanki, zasonki, zakupy, podłogi, prasowanie. Teraz wszystko mnie boli! Ale musze przyznać, że ostatnie 2 tygodnie czuję się zdecydowanie lepiej.
Kupiłam bilety do Anglii... chcę jechać na 10 dni. Tylko nie wiem kogo noszę w brzuszku i nie wiem na jakie ciuszki się rzucać!?
Narobiłam się dzisiaj - okna w 3 pokojach, firanki, zasonki, zakupy, podłogi, prasowanie. Teraz wszystko mnie boli! Ale musze przyznać, że ostatnie 2 tygodnie czuję się zdecydowanie lepiej.
Kupiłam bilety do Anglii... chcę jechać na 10 dni. Tylko nie wiem kogo noszę w brzuszku i nie wiem na jakie ciuszki się rzucać!?
reklama
G
Georgina
Gość
Hehehe. No to nieźle:-) U nas najwięcej w ciągu dnia to 2:-) A i tak wtedy mam dość już;-)Ja pamietam z poprzednim partnerem raz zaszalalm i w ciagu jednego dnia bylo 9 razywyobraz sobie co na drugi dzien bylo:---(