reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Och wy wstrętne tyle piszecie że zanim zdążę przeczytać to zapominam komu czego pogratulować czy coś napisać:-)

A sklerozę mam ostatnio niemożliwą;-)
Ja też uwielbiam czytać ale już dawno nie mam tyle czasu żeby w spokoju poleżeć i poczytać:no:

A dziś ciężki dzień u nas bo 2 dni temu jak malowaliśmy kuchnię to zawiozłam Haneczkę do teściowej na cały dzień i nie wiem czym ją znów tam karmili ale biedaczka ma takie zatwardzenie że ryczy non stop! Boli boli i płacz:no::wściekła/y:
Dobrze że miałam czopek glicerynowy to może do jutra ją przeczyści;-)

Hej laseczki dawno mnie nie bylo bo mialam gosci znajomi mieli remont i zaproponowalam im zeby sie do mnie na tydzien przeniesli no i nie mialam chwili na necika nawet zmeczona jestem jak nie wiem hehe ale teraz juz relaksik. Poza tym moj tata chory ciezko i musialam sie nim zajac jeszcze w dodatku zarazili go gronkowcem podczas operacji i rana mu sie w ogole nie goi porazka jakas a mi ktos jeszcze powiedzial ze sie pfu pfu moglam zarazic ale jak nie mialam kontaktu z ta jego rana to chyba nie moze ktoras sie zna na tym? No ale jestem dobrej mysli bo bysmy sie wszyscy musieli od niego pozarazac... Poza tym u mnie ok mojego faceta jeszcze nie ma jakos sobie sama radze. Bylam dzis w lumpie i za 55 zl kupilam 15 par ciuszkow w stanie idealnym z anglii body,spioszki sukieneczki jeansiki male sztruksiki bluzy normalnie jestem zadowolona jak mi sie uda to wkleje fotki :) Ja tez jakas ksiazke musze poczytac mam jakas z necika to sie jutro zabiore:) NO a glodna jestem ciagle ale sie chamuje bo ja w odroznieniu do was 60 kg to nawet przed ciaza nie wazylam hehe no ale orbitrek czeka poki co lekarz zabronil i mysle ze jakos zrzuce:)

Ja czytam same mało ambitne książki.
Narobiłam się dzisiaj - okna w 3 pokojach, firanki, zasonki, zakupy, podłogi, prasowanie. Teraz wszystko mnie boli! Ale musze przyznać, że ostatnie 2 tygodnie czuję się zdecydowanie lepiej.
Kupiłam bilety do Anglii... chcę jechać na 10 dni. Tylko nie wiem kogo noszę w brzuszku i nie wiem na jakie ciuszki się rzucać!?

reklama
Do góry