reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kurde znowu sie wqrzylam ... tym razem na babe z allegro ... kupilam kilka rzeczy od babki z Jedrzejowa i sie okazalo ze akurat moi rodzice sie tam wybieraja wiec zaproponowalam ze odbiora to osobiscie ... no i mama sie z baba umowila wczoraj ze jej dostarczy te rzeczy i dzis dzwoni ze ani rzeczy ani babki ani telefonu !!! dzwonie do niej ... mailuje a tu nic !!! a gadalam z nia, niby wszystko si eda wszystko fajnie a teraz baba taki numer wykreca !!!
G
Georgina
Gość
Cudny:-)Mi się bardzo podoba ,miałam ją własnie licytować, ale kupiłam w końcu sweter ten: ESTYL_SELIN_NAJPIEKNIEJSZY SWETEREK CIĄZOWY_MAMO (731617935) - Aukcje internetowe Allegro
NeSSi
Moderatorka
Też się zastanawiam od dość dawna nad tym sweterkiem. I jak on w rzeczywistości wygląda? grube toto? Cienkie? Ladnie się układa?
Odpowiem Ci na te pytania jak go zobaczę, jest u mojej mamy jade do Niej dziś lub jutro jej zdanie: ładny
G
Georgina
Gość
Ja bym się odważyła gdybym mogła farbąć już włosy na jasny blond a tak to mi się mój obecny kolor włosków nie podoba. A ginka mówiła, że mogę zafarbować szamponem koloryzującym bo tylko on ma dopuszczalne 3% stężenia A ja dziękuję za szampon bo ja chcę w salonie farbować i mieć porządnie.Georgina-fryzura super-ja bym się odważyła gdybym miała cheć-2 lata temu poszłam do fryzjerki i z całkiem długich obcięłam włosy do całkiem krótkich
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Mea
ja tam dzieci w foteliku przywoziłam i też miały 3 dni!!!
weź ty po prostu postaraj się nie reagować i rób co masz robić
Termometr kosztuje grosze i jest ok na początku po miesiącu już nie używałam ale teraz i tak kupię.
Dzisiaj idę do hematologa na 18tą więc możecie 3mać kciuki
A teraz nadganiam. Buźki
Trzymamy,trzymamy;-)oby obylo sie bez heparyny;-)
beż melanż, biały odpadł bo się szybko brudzi, szarzeje, czarny obłazi a szary to raczej kolor nie dla mnie
Tez mi sie ten kolor najbardziej podobaczekam na ocene od ciebie,jesli bedzie fajny to zakupie:-)
luuuzna
Mama Alanka
kurde znowu sie wqrzylam ... tym razem na babe z allegro ... kupilam kilka rzeczy od babki z Jedrzejowa i sie okazalo ze akurat moi rodzice sie tam wybieraja wiec zaproponowalam ze odbiora to osobiscie ... no i mama sie z baba umowila wczoraj ze jej dostarczy te rzeczy i dzis dzwoni ze ani rzeczy ani babki ani telefonu !!! dzwonie do niej ... mailuje a tu nic !!! a gadalam z nia, niby wszystko si eda wszystko fajnie a teraz baba taki numer wykreca !!!
Oglądałam dziś w 'kawie czy herbacie' o takim samym przypadku!!
dopiero jk koles postraszył tego z allegro sądem, to oddał mu pieniądze
Kurde coraz więcej oszustów na allegro? Postrasz babkę tak samo ciekawe jak zareaguje
Ja bym się odważyła gdybym mogła farbąć już włosy na jasny blond a tak to mi się mój obecny kolor włosków nie podoba. A ginka mówiła, że mogę zafarbować szamponem koloryzującym bo tylko on ma dopuszczalne 3% stężenia A ja dziękuję za szampon bo ja chcę w salonie farbować i mieć porządnie.
ja od początku ciąży rozjaśniam włosy w salonie i nic się nie dzieje. Podobno do 12. tygodnia nic się nie powinno robić a ja pierwszy raz farbowałam będąc w 8.
mój gin z kolei uważa,że po 12. tygodniu nie ma przeciwwskazań i kobieta jak najbardziej powinna o siebie dbać
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Oglądałam dziś w 'kawie czy herbacie' o takim samym przypadku!!
dopiero jk koles postraszył tego z allegro sądem, to oddał mu pieniądze
Kurde coraz więcej oszustów na allegro? Postrasz babkę tak samo ciekawe jak zareaguje
odrobina pomyslunku, postraszenia i juz do mnie przesylka idzie na ich koszt w takich sytuacjach trzeba umiec powalczyc o swoje !! jakiez bylo zdziwienie kobity jak znalazlam w internecie nr tel jej meza !!! zebyscie wiedzialy jak sie tlumaczyla !! a ja postawilam sprawe jasno ze nie lubie byc robiona w bambuko i takie zachowanie mnie nie odpowiada ... i ze zycze sobie zeby przesylka dotarla na koszt firmy !! mam nadzieje ze nie bede musiala interweniowac za kilka dni gdzie to jest !!
reklama
Witam się południowo!
dagmar trzymamy kciuki!
aga6671 wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu i dla M z okazji urodzin!
Widzę, że kontynuujemy wątek dobrych rad. Hmm na szczęście moja teściowa takich nie udziela, ostatnie dziecko urodziła 30 lat temu i sama twierdzi, że się nie zna. Choć chętnie by wybrała np. imię lub zdecydowała co od kogo mam wziąć dla dziecka, kiedy ja chcę sama wszystko pokupować. Natomiast moja mama kupiła sobie gazetkę o ciąży i się edukuje. Potem w czasie rozmowy mówi: wiem, czytałam o tym w gazecie Nic mi nie narzuca, bo wie, że i tak zrobię po swojemu.
Co do obwodu brzuszka to ja mam 91cm. I zazdroszczę tym, którym kilogramy nie poszły w uda i pupsko Będę miała co robić po porodzie, dobrze, że mąż na urodziny kupił mi rowerek stacjonarny
dagmar trzymamy kciuki!
aga6671 wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu i dla M z okazji urodzin!
Widzę, że kontynuujemy wątek dobrych rad. Hmm na szczęście moja teściowa takich nie udziela, ostatnie dziecko urodziła 30 lat temu i sama twierdzi, że się nie zna. Choć chętnie by wybrała np. imię lub zdecydowała co od kogo mam wziąć dla dziecka, kiedy ja chcę sama wszystko pokupować. Natomiast moja mama kupiła sobie gazetkę o ciąży i się edukuje. Potem w czasie rozmowy mówi: wiem, czytałam o tym w gazecie Nic mi nie narzuca, bo wie, że i tak zrobię po swojemu.
Co do obwodu brzuszka to ja mam 91cm. I zazdroszczę tym, którym kilogramy nie poszły w uda i pupsko Będę miała co robić po porodzie, dobrze, że mąż na urodziny kupił mi rowerek stacjonarny