reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a my juz wrocilismy z urodzin bo mariusz strasznie jest zakatarzony i meczyl sie biedak ... no i oczywiscie przywiezlismy wałówke na caly jutrzejszy obiad i jeszcze pewnie na poniedzialek fajnie bo nie musze nic specjalnie gotowac a ile ciasta !!! maaaasa
mojego to na gothice wołami bym nie zasciągnęła o nieNatalka no to Cię wzięło na wspominki... hehe, ja swojego poznałam dawno, daaaawno temu, przed kinem. spóźniłam się na seans, on też poszliśmy na pizzę a na drugi dzień obydwoje obejrzeliśmy "Gothica".
a kino na pierwszej randce to niewypał-połowe filmu się oglądnie a połowę nie:-):-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mojego to na gothice wołami bym nie zasciągnęła o nie
a kino na pierwszej randce to niewypał-połowe filmu się oglądnie a połowę nie:-):-)
ja moje pierwsze wyjscie z moim mezem laaaata temu to byl kabaret potem i jakos tak mam do niech ciagle sentyment
emwu76
Fanka BB :)
Witam ponownie!
Ja po wizycie. Dzieciaczek duży mi się wydaje, jak na 24 tydzień, bo waży 850 gram i mierzy 30 cm. Mam nadzieję, że to nie będzie wielkolud . Poza tym lekarz też powiedział, że sporo przytyłam od wizyty miesiąc wcześniej, bo aż 3 kg . Rzeczywiście dużo jak na mnie, jeszcze nigdy tyle nie warzyłam. To dopiero początek 6 m-ca a ja mam już prawie 8 kg na plusie . Moja mama przytyła przez całą ciążę 9,5 kg .
Ale najważniejsze, że z dzieciaczkiem jest ok, widać już było nawet płeć, ale lekarz jeszcze nie chciał mi powiedzieć. Dopiero jak to określił, jak będzie pewny na 100% to mi powie. MAm tylko nadzieję, że za m-c dzidziuś nie pokaże pupy .
Mam do was pytanie o łóżeczko, bo widziałam, że była dyskusja, ale nie mam siły nadrabiać 100 stron- wybaczcie :-).
-------> Jakie łóżeczko polecacie (chodzi mi o takie drewniane) a nie zadne kojce turystyczne. Chodzi mi, żeby dziecko mogło jak najdłużej z niego pokorzystać (najlepiej do 2-3 lat).
My kupilismy lozeczko do lat - ...UWAGA...pieciu :-)
Tzn takie ,ze sie potem te boczne scianki sciaga i jest male lozko.
Mothercare Jamestown pine cot bed and mattress for sale - TradeMe.co.nz - New Zealand
Z tym ,ze my kupilismy ciemniejsze - kolor antyk
kopciuszek2107
Witam ponownie!
Ja po wizycie. Dzieciaczek duży mi się wydaje, jak na 24 tydzień, bo waży 850 gram i mierzy 30 cm. Mam nadzieję, że to nie będzie wielkolud . Poza tym lekarz też powiedział, że sporo przytyłam od wizyty miesiąc wcześniej, bo aż 3 kg . Rzeczywiście dużo jak na mnie, jeszcze nigdy tyle nie warzyłam. To dopiero początek 6 m-ca a ja mam już prawie 8 kg na plusie . Moja mama przytyła przez całą ciążę 9,5 kg .
Ale najważniejsze, że z dzieciaczkiem jest ok, widać już było nawet płeć, ale lekarz jeszcze nie chciał mi powiedzieć. Dopiero jak to określił, jak będzie pewny na 100% to mi powie. MAm tylko nadzieję, że za m-c dzidziuś nie pokaże pupy .
Mam do was pytanie o łóżeczko, bo widziałam, że była dyskusja, ale nie mam siły nadrabiać 100 stron- wybaczcie :-).
-------> Jakie łóżeczko polecacie (chodzi mi o takie drewniane) a nie zadne kojce turystyczne. Chodzi mi, żeby dziecko mogło jak najdłużej z niego pokorzystać (najlepiej do 2-3 lat).
Waga sie nie przejmuj;-)kazda z nas tyje jedna mnie druga wieceja moja dzidzia tez pewnie bedzie duzabo w 21 tyg miala 485g:-)
Tak mnie wzięło na wspominki i powiem Wam,że mam dużo dobrych wspomnień związanych z tym filmem, bo byłam na nim z moim mężem. To była nasza pierwsza randka i pierwszy wspólnie obejrzany film
ale najlepsze było,że na pierwszą randkę umówiliśmy się w najbardziej romantyczny dzień w roku-1.11:-):-):-):-)
Niezly dzien sobie wybraliscie:-)
Ide ogladac te wasze foty i zakupy Mey;-)
emwu76
Witam ponownie!
Mothercare - nursery furniture, pushchairs, car seats, baby clothes, toys & gifts - nursery :: cotbeds :: Jamestown cot bed - Antique Pine - dokladnie to kupilam . Pokazuje Ci tylko jako pomysl na wiecej lat niz na 2
Waga sie nie przejmuj;-)kazda z nas tyje jedna mnie druga wieceja moja dzidzia tez pewnie bedzie duzabo w 21 tyg miala 485g:-)
Niezly dzien sobie wybraliscie:-)
Ide ogladac te wasze foty i zakupy Mey;-)
On jeszcze wtedy pracował w wojsku a ja miałam zmianę do 14:00 bo w moim dziale pracuje się nawet w święta:-(
i tak się zgraliśmy-najpierw cmentarze z rodzinami a później do Gorzowa na film-fajnie było
reklama