reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A gdzie uciekła cherie????
Bo pisze mi na NK że usunęła mnie z listy osób które śledzi a w znajomych ją mam więc może ona to wyłączyła?
Bo ja nawet nie wiem gdzie jest takowa lista:wściekła/y:

Aga, tak szczerze mówiąc to g***o to dało :eek: dalej mi się pokazuje śledź :sorry:
co prawda nie pokazują się nowe wiadomości (ostatnia o 14, ale nie wiem, czy po prostu nikt nic nie pisał, czy udało się...)

co Ty nie powiesz... myślałam, że tylko ze mnie się robi jakiś paralityk :laugh2:
ja się nie mogę schylać... każdy skłon równoznaczny z bólem :eek: no i Niunia nie lubi, gdy siedzę.
ja najbardziej komicnie wygladam jak wysiadam z auta:) jezdze prawie na lezaco a jak musze wysiasc to najpierw noga kopie w drzwi zeby je otworzyc a potem wytaczam sie jak kulka 80 letnia:-D
ciekawe co bedzie za dwa meisiace:-D

Witajcie:)
Mam pytanie do Was, wiecie może jak wygląda sprawa z zameldowaniem się? chodzi mi konkretnie jakie dokumenty musze wziąć ze sobą, itp
przy wymeldowaniu musisz byc osoiscie,
natomiast przy zameldoaniu moze byc jaki kolwiek domownik, musi miec zgode wlasciciela nieruchomosci, twoj dowod akt wlasnosci lokalu/domu i uzupelniony kwitek ktory Ci dadza w urzedzie...
tez to przechodzilam ostatnio;-)

aga mozna w konkretnych profilach wylaczyc sledzenie i mam nadzieje ze to zadziala !! bo moja siostrzenica sobie randkuje z jakims kolesiem i mialam liste 40 wpisow jak sie umawiaja !! no qrwicy mozna dostac !! w ciagu 1 dnia 4 moich znajomych usunelo konta ... no mogliby to pozwolic wylaczyc raz na zawsze !!

ja najbardziej komicnie wygladam jak wysiadam z auta:) jezdze prawie na lezaco a jak musze wysiasc to najpierw noga kopie w drzwi zeby je otworzyc a potem wytaczam sie jak kulka 80 letnia:-D
ciekawe co bedzie za dwa meisiace:-D

z wyjściem z samochodu jeszcze nie mam problemów, ale już siedzieć za kierownicą nie dam rady :laugh2:

mam nadzieje ze ten sledzik zniknie skoro to testowka.Bo ogłupiec mozna.A ludzie nienormalni piszai wszyscy musza to czytac ze ich wkurza.Bez sensu;-)

Laski ja ma obsesje.Tak sie zawziełam na naturalne karmienie ze sni mi sie to po nocach:zawstydzona/y:Lece spac bo padam a bede sie pewnie meczyła z zasnieciem bo trzeba przyjac 1000 pozycji zanim trafi sie na wygodna:-)

reklama
Do góry