reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja jak sie meldowalam u meza to potrzebowalismy akt wlasnosci domu i nasze dowody osobiste i chyba skrocony akt slubu ale nie wiem czy jest napewno potrzebny ... na 100% prawo wlasnosci lokalu

a ile trwa przemeldowanie ? bo chciałabym juz do końca września miec wszystko z głowy i podac u swojego gina nowy adres zeby kartę ciązy mógł zmodyfikować;)

reklama
ja jak się meldowałam, to potrzebowałam potwierdzenie wymeldowania, dowód osobisty i podpis i oświadczenie teścia jako właściciela domu, że wyraża zgodę na zameldowanie mnie u siebie...

ale tam się napewno wszystkiego dowiem;) w każdym razie dziękuje za odpowiedz, przynajmniej wiem co mam zabrac ze sobą:) o dowód też odrazu złożę podanie, potem książeczkę wymienię i będzie już wsio:)

sylwik najpierw musisz się wymeldować ze swojego miejsca zamieszkania, a potem idziesz i meldujesz się w nowym ;-) u nas zameldowanie zajęło jeden dzień. A potrzebowaliśmy dowód osobisty, musiał być z nami właściciel mieszkania (bo szliśmy na wynajmowane), akt własności mieszkania/domu, książeczka wojskowa męża.

reklama
A bylas 1h po posilku? Ciut za duzo no ale to zalezy kiedy robilas i co jadlas przed

Troszke więcej niż godzinę, max z półtorej. A zjadłam pierogi z kapustą i grzybami i pół tabliczki czekolady :sorry:

ci nasi siatkarze zaczynaja mnie wqrzac !! najpierw wygrywaja seta do 10 a teraz nie umieja sobie poradzic !!!
16 do 14 Ale w napięciu trzymają - farciarze

Do góry