reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mi się nie podoba balejaż ani pasemka. Pasemka miałam i po jakimś czasie znów mi włosy ściemniały. Mama najlepsza bo mówi mi ciągle o odrostach po farbowaniu. To jest oczywiste. Nie będę się mamy o zdanie pytać chociaż ona jest zdziwiona, że nigdy nie farbowałam (bo jej słuchałam) a teraz chcę farbować. No nie jestem już nastolatką to pytać jej o zdanie nie muszę. W sprawie dziecka też nie musiałam się jej pytać czy mogę je mieć:p

Nie wiem co Ci powiedziec.. ja mimo że miałam 136 dzisiaj to lekarz mówił że to już tak nie powinno za bardzo być.. i żeby ograniczyć spożywanie słodkich rzeczy.. ale Ty pewnie będziesz musiała powtórzyć.. później norma jest do 180... więc na pewno będzie dobrze :*
główka do góry :*

Tez mi sie wydaje ze juz powinnas uwazac bo ja na dietce jak mam tak ok 140 po posilku to juz nie za bardzo najlepiej tak do 120. A i gin ostatnio mi powiedzial ze w miare jak dzidzia bedzie rosla cukry moga sie pogorszyc:no: Ale na razie najwazniejsze jest zeby sie nie objadac tylko dzielic sobie posilki na 2 porcje.No i przede wszystkim oganiczenie slodyczy.Poza tym owoce mozna jesc ale pomiedzy posilkami na mnie zle wplywaja sliwki ale brzoskwinie,jablka, kiwi,pomarancze sa ok. I zazwyczaj jem je 1h po glownym posilku

Ja mam ciemnobrązowe meble w większości (u Małej jedynie będą dziecięce), ale kurz i tak dziennie ścieram bo mam 2 wielkie psy, które jak wiadomo gdy się otrzepią sierścią sypią:p Poza tym jeszcze to centralne teraz;)

Ja to lubiłam zjeść batonika dziennie, jeszcze mamusia mi kupowała i wiecie.. ah te grzeszki.. w dodatku słodziłam kawę i herbatę.... Muszę przestać. Myślicie, że to poprawi?

Ja to lubiłam zjeść batonika dziennie, jeszcze mamusia mi kupowała i wiecie.. ah te grzeszki.. w dodatku słodziłam kawę i herbatę.... Muszę przestać. Myślicie, że to poprawi?
Jasne ze poprawi a co do grzeszkow to ja przed chwilka zjadlam loda i cukier po 1h 99 czyli nie jest az tak zle:) Glowa do gory nie ma co sie zalamywac ja juz jestem na diecie ok 4 tyg i wiesz co jest najlepsze ze martwilam sie ze bede wielka jak wieloryb bo to ciaza mnoga i w 22 mialam juz 9 na plusie a teraz mam 7 i waga stoi tak wiec sa i tego plusy:)

Od dwóch dni zauważyłam, że coraz gorzej się czuję. Tzn nic niepokojącego, po prostu gorzej mi się chodzi, szybciej się męczę, coraz bardziej niewygodnie kiedy siedzę.

co Ty nie powiesz... myślałam, że tylko ze mnie się robi jakiś paralityk :laugh2:
ja się nie mogę schylać... każdy skłon równoznaczny z bólem :eek: no i Niunia nie lubi, gdy siedzę.

reklama
a ja jestem tak śpiąca że już ledwo ciągnę ten dzisiejszy dzień
b010.gif

ja też, od 3 dni się tak czuję... w nocy w ogóle spać nie mogę, żywe zombi - tak mnie nazwał dziś mój mąż :laugh2:

Do góry