G
Georgina
Gość
Od dwóch dni zauważyłam, że coraz gorzej się czuję. Tzn nic niepokojącego, po prostu gorzej mi się chodzi, szybciej się męczę, coraz bardziej niewygodnie kiedy siedzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zwykłym cukrem tego nie zastapisz bo to jest poprostu inny cukier
a czym kłujesz paluszki ?? masz pena czy zwykłe jednorazówki/?
najlepiej kluć boczną czesc palca i napiac troche ten fragment co ma byc ukłuty
Teraz się zastanawiam bo ja głupia jadłam dzień przed glukozą wieczorem Kinder Bueno I nie wiem czy soku nie piłam też.. Dżizus nie pamiętam. Nie mogę powtórzyć badania bez skierowania chyba co nie?
No ja też płaciłam. Myślałam jednak, że jak ginka nie każe to mam nie robić. W pon. mam wizytę, więc może do pon. zaczekam z tą glukozą, ona mi powie co i jak.
co do duphastonu to roznie lekarze mowia mi odstawił po 20 tyg.
ale mówil ze jakby mnie brzuch pobolewał to wracamy
a moja kolezanka brała prawie do konca wiec ... badz tu madry i pisz wiersze
No to ja się dziewczynki żegnam aż do jutra ;-) Płyniemy z M i jego kolegami z konferencji do Finlandii na jeden dzień Już widzę jak w nocy będę szaleć na pokładowej dyskotece z zapitymi biochemikami... Alkohol będzie się lał strumieniami... a ja będę sączyć wodę i robić im kompromitujące zdjęcia :-)
Do jutra!
Ja też:-)ASKA ja tam nie narzekammi nawet nocki mijaja niezle tylko najgorzej jest sie przerwócic na drugi bokstekam jak stara baba
moje wyrazy wspolczucia ... ja przesypiam nocki od deski do deski mala najwiecej szaleje wieczorkiem a potem jak tatus sie przytuli to juz cisza i spokoj niech wieze to pora spania
a ja wlasnie ostatnie 2h przespalam nie wiem co mi sie dzieje ale tak mnie lamie popoludniami ze szok !!