reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Nessi ma rację, w necie szuka się samych głupot, skąd ja to znam:p Lepsza porada lekarza:)

Dagmar ja mam wiele koleżanek, które pecha miały po 30tce z trzecimi dzieciątkami. Zawsze coś:( I chyba stąd myślałam, że po 30tce to bez względu na ilość ciąż jest większe ryzyko. Pewnie jest.

reklama
Nessi ma rację, w necie szuka się samych głupot, skąd ja to znam:p Lepsza porada lekarza:)

Dagmar ja mam wiele koleżanek, które pecha miały po 30tce z trzecimi dzieciątkami. Zawsze coś:( I chyba stąd myślałam, że po 30tce to bez względu na ilość ciąż jest większe ryzyko. Pewnie jest.

Tak, teraz się tłumacz. Przyznaj się myślałaś, że 3 dziecko to stara baba :-p:-p:-p
Chciałaś napisać po 40:-p:-p:-p
Wydało się :-D;-)

Dobra cwaniary, !

Bo ja się pochwalić zapomniałam, że dziś mi się zemdlało :sorry: na tym etapie ciązy to mozliwe ?

sprzatałam sobie (sama w domu) poczułam mokry pot zimny ciurkiem ze mnie sie leje ...... zdażyłam dojśc do lóżka i film mi sie urwał, chyba na jakieś 10 min :confused2: i nie wiem czy sie tym martwić czy nie ..... nie przeciażałam się ,

Ja tez mam 27 no i do 30 to bym chciala i drugie urodzic a co bo teraz to moj pierwszy dzidzius bedzie;) Tez szukam po necie jak mam jakies dziwne wyniki i potem sie stresuje bo wyczytam cos zlego a lekarz pozniej mowi ze to wcale nie tak wyglada.

Dobra cwaniary, !

Bo ja się pochwalić zapomniałam, że dziś mi się zemdlało :sorry: na tym etapie ciązy to mozliwe ?

sprzatałam sobie (sama w domu) poczułam mokry pot zimny ciurkiem ze mnie sie leje ...... zdażyłam dojśc do lóżka i film mi sie urwał, chyba na jakieś 10 min :confused2: i nie wiem czy sie tym martwić czy nie ..... nie przeciażałam się ,

No to dowaliłaś :szok:
Mi się zdarza, ale to przez anemię chyba, w sumie nie wiem :no:

reklama
Do 30/tki też chcę drugie (dziewuche!) :) jak bedzie to zobaczymy .... wszystko pewnie zalezy od wrażeń jakie mi zostaną po 1 porodzie :)

A co do neta i interpretacji wyników to ja się tak na morfologii zaciełam :p bo przecież w ciąży morfo- ma prawo być inna a nawet się pogorszyć :)

Do góry