reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja rano upiekłam murzynka Helci i się teraz zajadam :tak:
mąż jednak nie jedzie do Niemiec, z jednej strony szkoda, ale z drugiej się cieszę, że nie zostanę sama.

ja racze4 jestem przeciwna tym szczepionką skojarzonym, gdzieś czytałam że odobno te szczepienia powodują autyzm u dzieci, no a ten artykuł też jakby to potwierdza o autyzm to nic innego jak problemy neurologiczne, a moja siostrzenica miała te szczepionki skojarzone, a potem w 2 roku życia wykryli u niej właśnie autyzm...:( zbieg okoliczności ? - może.., ja wlę jednak nie ryzykować, małe dziecko i tak nie będzie przecież pamiętało ile miało wkuć w rączce,a ja będę spokojniejsza...

Pierwszy raz spotykam sie z opiniami, że taka szczepionka skojarzona jest zła. W cywilizowanych krajach np w austrii, niemczech podaje sie je dzieciom jako standardowe szczepienie. Bo to sa standardowe szczepionki tylko w innej formie. kazdy pediatra ją poleca jeżeli rodzice chcą płacic za szczepienie. Jak pisała Aga- one różnia się tym, że mniej dziecko cierpi bo mniej razy jest kłute.

Cherie, Nessie wy baby jedne :-D:-p

No też się za sobą stęskniłam i też się cieszę :-D
Ale żeby mi lekarz decydował, czy ciąża to dobry plan to przesada :-D

Nie wiem co z wynikami, tzn wiem, że są złe ale na ile to nie wiem nic na necie nie umiem znaleźć :tak:
Też robię murzynka właśnie

Czasem po prostu lekarze mówią wprost jakim ryzykiem jest ciąża po 30tce. Ale nie wiem ile masz lat;) A zresztą.. to przecież Wasza decyzja była;)

Czasem po prostu lekarze mówią wprost jakim ryzykiem jest ciąża po 30tce. Ale nie wiem ile masz lat;) A zresztą.. to przecież Wasza decyzja była;)

mam 27 ;-D
Tu nie o wiek chodzi, tylko o zakrzepicę, której przez 2 lata nie umieli znaleźć a teraz się okazuje, że tylko w ciąży wyłazi chyba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A po 30 to o 1szą ciążę chodzi :-p
Gdzie 23 marta?:-D Potrzebna mi bardzo i jej nie ma ;-)

reklama
Do góry