reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

mam tak samo, sporo tego śluzu. mi wkładki nie przeszkadzają, bo w sumie zakładam je od początku ciązy.

Też mam ten problem i bez wkładek się nie obejdzie, bo musiałabym parę razy dziennie zmieniać bieliznę :wściekła/y:. Wolę już wkładki a noszę je gdzieś od 3-4 m-ca już :zawstydzona/y:.

reklama
Witajcie w niedzielne przedpołudnie, trochę zaniedbałam forum ale niestety nie można mieć wszystkiego. Kłopoty zdrowotne-rodzinne. Babcia nadal w szpitalu, mam nadzieję, że wyjdzie pomału z tego bo operacja się udała dużo zależy od psychiki. A ja czuję się nawet w miarę tylko czasem twardnieje mi brzuszek. :-)

Marzka - trzymaj się dzielnie Słońce. Może Babci pomoże świadomność że w grudniu przyjdzie na świat maluszek i dla niego będzie silna. :tak:

I ja się witam-właśnie jem śniadanko:-D

maggie_f-widziałam to-koleżanka mi to przesyłała już kiedyś:-D

Jak posadzić kondoma w doniczce - Spryciarze.pl

to jest dobre:tak:
u nas dzisiaj dożynki- wieczorkiem zaśpiewa Urszula:tak:
a w Zielonej była albo będzie September-muszę poszukać planu winobrania i wyciągnąć męża:tak:

opowiem Wam jaki mój mąż jest mądry
kupiłam wczoraj kostki do wc ale te które wrzuca się do spłuczki
no i mój mąż miał jedną tam włożyć
siedzę w kuchni i słyszę z łazienki "kochanie ale coś za duże te kostki-ale jakoś wcisnąłem"
wchodzę i co widzę?? zamiast do spłuczki włożył kostkę do koszyczka i zawiesił na muszli:-D
w dodatku ściągnął folię której się nie ściąga i mu ręce zafarbowały
mało tego-idę do łazienki za jakieś 5 minut i pytam się męża "kochanie gdzie jest koszyczek z wkładem??"
a on do mnie "ściągnąłem i wyrzuciłem bo po co dwa"(jeden wkońcu wrzucił do spłuczki jak mu przyniosłam instrukcję obsługi) :-):-)

rasowa blondynka:tak::tak::tak::tak::tak:
ręce mi czasem opadają na jego pomysły

Hej Laseczki:)
U nas pochmurno, więc tak jak ja lubię:p Prócz tego żadnych rewelacji. Choć.. moja ciotka z Niemiec, której nie lubię (mam swoje powody) stwierdziła dziś przez tel., że to nieprzyzwoite dawać na nk zdjęcia gołego brzucha. Odparłam, że cycków gołych ani dupy nie pokazuję a ona z racji wieku troszkę do tyłu jest bo nie wie, że jak kobieta w ciąży jest szczęśliwa to się chwali brzuszkiem a nie zakrywa jakby się go wstydziła. Ahh poniosło mnie, ale oburzyła się jakbym dziwkowała na tej nk;/ Ranyy a jak miałam fotki w bikini rok temu to tak się jej podobały:p A tam wówczas było więcej odkrytego niż zakrytego.

Hej Laseczki:)
U nas pochmurno, więc tak jak ja lubię:p Prócz tego żadnych rewelacji. Choć.. moja ciotka z Niemiec, której nie lubię (mam swoje powody) stwierdziła dziś przez tel., że to nieprzyzwoite dawać na nk zdjęcia gołego brzucha. Odparłam, że cycków gołych ani dupy nie pokazuję a ona z racji wieku troszkę do tyłu jest bo nie wie, że jak kobieta w ciąży jest szczęśliwa to się chwali brzuszkiem a nie zakrywa jakby się go wstydziła. Ahh poniosło mnie, ale oburzyła się jakbym dziwkowała na tej nk;/ Ranyy a jak miałam fotki w bikini rok temu to tak się jej podobały:p A tam wówczas było więcej odkrytego niż zakrytego.

no wlasnie czemu starszym ludziom sie wydje ze brzucha trzeba sie wstydzic ?? mi ostatnio tesciowa wyjechala ze ja "za obcisle bluzki mam i nic nie widac tylko BEBZON" nie dosc ze chcialam jej walnac za komentarza to jeszcze za ten Bebzon !!!! ale ona jak juz wspominalam ma mega obsesje w temacie brzucha, otylosci i tym podobnych !!! a ja nie bede chodzila w workach tylko dla jej swietego spokoju :) po czym dzien pozniej zakupilm tunike jesienna taka zupelnie mocno dopasowana :) nie dosc ze brzuszek slicznie podkresla to i biust :D

No i tak trzymać Mea:) Ja też podkreślam brzuszek jak się da:) To piękne okazywać swoje uczucia, w tym wypadku szczęście:) Niech wiedzą wszyscy jakie jesteśmy szczęśliwe z ciąży:)

Też mam ten problem i bez wkładek się nie obejdzie, bo musiałabym parę razy dziennie zmieniać bieliznę :wściekła/y:. Wolę już wkładki a noszę je gdzieś od 3-4 m-ca już :zawstydzona/y:.

właśnie dziewzynki, a propo tych wydzielin- mi czasami "wylatuje" trochę takiej bardzo białej i gęstej bezwonnej, ma któraś z Was coś podobnego? przy ostatniej wizycie u gin zapomniałam się o to zapytać..
i jeszcze jedno, dzisiaj rano obudziłam się z plamkami na piżamce w okolicach sutków, czy to czasem nie za wcześnie na tą siarę?

reklama
właśnie dziewzynki, a propo tych wydzielin- mi czasami "wylatuje" trochę takiej bardzo białej i gęstej bezwonnej, ma któraś z Was coś podobnego? przy ostatniej wizycie u gin zapomniałam się o to zapytać..
i jeszcze jedno, dzisiaj rano obudziłam się z plamkami na piżamce w okolicach sutków, czy to czasem nie za wcześnie na tą siarę?
Śluz normalny w ciąży, też taki mam, podobno jest OK. Chyba, że Cię coś piecze. A na siarę jest odpowiedni czas. Tak w tym czasie na ogół się pojawia, choć to od kobiet zależy, niektóre mają ok 30 tyg a niektóre po porodzie;)

Do góry