mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Moja chrześnaczka na szczęście ma dopiero 5 lat i idzie 2 rok do przedszkola:-) Ale komunia zbliża się wielkimi krokami;-) Jak widzę jakie się teraz prezenty daje to aż mi włosy na głowie stają!!!!
Na szczęście to dziecko siostry więc wyjaśniłyśmy sobie że super drogich prezentów nie kupujemy!
A jeszcze pod koniec września mam roczek chrześniaka!!! Może poradzicie co kupić chłopczykowi z tej okazji bo ja nie mam pomysłu
my w maju kupowalismy wspolnie jeden wielki prezent - julka dostala laptopa ale skladali sie na niego: dziadkowie /moi rodzice i siostry tesciowa/ starsza siostra /chrzesna/ my i mlodsza siostra ... w sumie bylo tego 2500 i znalazlam suuuuper okazje i kupilam swietny sprzecik a od chrzesnego dostala rower a zeby wogole nie zburzyc prezentami uroczystosci to ksiadz zarzadzil ze wreczanie prezentow odbywac sie ma w poniedzialek a nie w niedziele i uwazam ze to swietny pomysl ... niedziela ma byc tylko duchowym swietem i co najwazniejsze wszystkie dzieciaki dopiero prezenty otwieraly w poniedzialek nie bylo rewii, przechwalanek itp ... moim zdaniem super pomysl