reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Moja chrześnaczka na szczęście ma dopiero 5 lat i idzie 2 rok do przedszkola:-) Ale komunia zbliża się wielkimi krokami:tak:;-) Jak widzę jakie się teraz prezenty daje to aż mi włosy na głowie stają!!!!
Na szczęście to dziecko siostry więc wyjaśniłyśmy sobie że super drogich prezentów nie kupujemy!

A jeszcze pod koniec września mam roczek chrześniaka!!! Może poradzicie co kupić chłopczykowi z tej okazji:no: bo ja nie mam pomysłu:zawstydzona/y:

my w maju kupowalismy wspolnie jeden wielki prezent - julka dostala laptopa ale skladali sie na niego: dziadkowie /moi rodzice i siostry tesciowa/ starsza siostra /chrzesna/ my i mlodsza siostra ... w sumie bylo tego 2500 i znalazlam suuuuper okazje i kupilam swietny sprzecik :) a od chrzesnego dostala rower :) a zeby wogole nie zburzyc prezentami uroczystosci to ksiadz zarzadzil ze wreczanie prezentow odbywac sie ma w poniedzialek a nie w niedziele i uwazam ze to swietny pomysl ... niedziela ma byc tylko duchowym swietem :) i co najwazniejsze wszystkie dzieciaki dopiero prezenty otwieraly w poniedzialek :) nie bylo rewii, przechwalanek itp ... moim zdaniem super pomysl :D

reklama
a ja Cie wczoraj pytalam o cos i mi nie odpisałaś ;p
kiedy Grudzien szedl na urlop? i kiedy wraca ? bo nie wiem kiedy dzwonic sie umówić ;D

sorki musilam gdzies przeoczyc ... szedl na urlop 19 sierpnia na 2,5 tyg ... czyli nie ma go jeszcze caly przyszly tydzien !! dzwon juz !! babka tam chyba siedzi !! a jak nie to nic nie tracisz :D masz numer ??

Ja to mam ulozenie glowkoweee i wali mnie glowka po pecherzu a syrkami pod prawe zebroooo .Litosci !

Acha i idziemy z malym do lekarza , bo cos mi tutaj angina lekko podjezdza albo zapaleniem gardelka,bo jakies takie dziwne jest.Przez pol nocy goraczkowal ,ja poszlam do Patryka pokoju a maz z nim spal i go dogladal.Rano wstal zeski i nic go nie boli nawet goraczki nie maaaaa ,tylko to gardlo takie dziwne.Maz pojechal go umowic do lekarza!

moja laleczka też główką w dół i jak nie w pęcherz to w żebra :-D i upodobała sobie lewą stronę brzuszka, jakoś tak niesymetrycznie to wygląda :-D

masz rację Asiu, lepiej niech go oglądnie lekarz.

asko a ja bym na twoim miejscu upiekla dwie pieczenie na jednym ogniu :) w maju jak cora siostry szla do komunii to jedno malzenstwo prowadzilo dziecko do komunii a po mszy byly chrzciny maluszka :D ale na to juz sie musi zgodzic ksiadz !!
U nas jest taki porabany ksiadz ze sie nie zgodzi ! wogole robi problemy ze wszystkim !!!:crazy:

a nam stuknął 24 tydzień :tak: ale ten czas zapieprza :szok:

muszę męża wygonić do sklepu... trochę się boję robienia przez niego zakupów. kiedyś poprosiłam go żeby kupił mi ananasa (w sensie całego) i kapustę na gołąbki... to kupił ananasa w puszcze i sałatę.

a nam stuknął 24 tydzień :tak: ale ten czas zapieprza :szok:

muszę męża wygonić do sklepu... trochę się boję robienia przez niego zakupów. kiedyś poprosiłam go żeby kupił mi ananasa (w sensie całego) i kapustę na gołąbki... to kupił ananasa w puszcze i sałatę.
ja jak wysłałam Bartka na zakupy bo sałatę lodową.. śmietane i jajka.. to mi kupił jogurt.. kapustę i jabłka. oO z jabłek się tłumaczył że nie wyraźnie mowię i tak mu powiedziałam.. !!ale jak się na takiego złościć jak się pozniej tak słodko patrzy .. ;D

a dziś mam ochotę na zapiekankę z makaronem, kiełbaską i cebulką... normalnie aż ślinotoku dostaję na samą myśl. i kto mi zrobi? :-(

Bleee a w sobotę się chyba muszę wybrać z tą glukozą..
fakt że już to przeciągne.. ale sama położna stwierdziła że mam przyjsc jak wydobrzeję :D:D

reklama
Do góry