reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Asiu, nawet jak młodsza to zawsze bliżej połówkowego jesteś jak ja ;-) No ciekawe jak tam Twoja Córcia sobie rośnie (chociaż kurcze wśród znajomych jakiś wysyp chłopców jest, więc ręki za Córcię u Ciebie uciąć sobie nie dam ;-) ) :-) I tak jakoś w miarę szybko mi te tygodnie lecą :tak:

A widzisz Maleńka ;-) No przeca mówiłam, że córcia, a Ty mi napisałaś, że na chłopaka nastawiona jesteś :-p

Asia, ale sie ciesze! Przede wszystkim, ze z niunia wszystko w porzadku, a do tego gratuluje corci!!! Fajnie jest miec mala kobietke w domu:tak:
A przy okazji sliczne imie! Lubie takie krotkie i tez bralam pod uwage jakby druga dziewczynka byla, a tak to mi jeszcze Nina chodzi po glowie, ale narazie prognozy na chlopa, to tutaj nie mam jeszcze pomyslu;-)

Kacha, Ty proroku, to myslisz ze u mnie tez sie plec potwierdzi? hehe Szczerze mowiac to wsio ryba, ale jestem pewna ze chce wczesniej wiedziec:tak:

hej hej oto ja!
asia pewnie cie zaskocze hhehe ale mi tez sie Pola podoba :-D
pryzy a mi sie wydaje ze Nina to dosc popularne imie teraz bo 2 dziewczynki znam juz tym imieniu malutkie.
elcia ty wez pisz wiecej bo jakos sie nie wysilasz ostatnio! a na komunie to nie mam pojeciaaaaa
paula no to ladnie cie zalatwily :-(
kasia maj tez myslalam o wrotkach ale narazie rowerek to numer 1!

ale sie ciesze ze jutro piatekkkkkkkkk

Też znam kilka dziewczynek o imieniu Nina, ale bardzo mi się to imię podoba :-) Pryzy ja już u Ciebie od początku obstawiałam drugą Córcię ;-) Jakoś mi tak do Ciebie dwie dziewczynki pasują :-D

Stafankaaaa! Yo!
Przyganial kociol garnkowi! hehe Elcia sie chociaz stara:-p
Kurcze, moja to z rowera nawet nie moze skorzystac, bo zaleglysmy chore w domu, a wreszcie mamy ladna pogode....
A wiesz, ze ja Ninki to zadnej w zyciu nie spotkalam, a w Kanadzie to juz w ogole ze swieca szukac:tak: I tak naprawde to glownie ta z Kariery NIkodema Dyzmy kojarze:-) W kazdym razie takie dziewczece imiona Pola i Nina:tak:
Ale i tak jak sie potwierdzi, ze to chlopaczek, to bedzie - no name, bo zadnego pomyslu nie mam.... Moze jakis konkurs na bb oglosze;-):-D

Kacha, ja tez corcie sobie obstawialam:-D A to dziwne bo zawsze sie lepiej z chlopakami dogadywalam niz z dziewczynami i nie potrafie sobie narazie wyobrazic ze moze to byc syn!:-)
Ale co mi tam na gorze przydziela, to sie bede cieszyc;-)

Ostatnia edycja:
jak mozesz pryzy!! zranilas moje uczucia!! JA TEZ SIE STARAM!! tylko ze wiesz wspomniana elcia to dusza towarzystwa a ja to wiesz jestem czy nie to swiat sie kreci hehe
kacha wez ty sie dziewczyno za zdrowienie wez a nie tutaj jasnowidzenie uprawiasz ;-)
pryzy wiesz co kraj to obyczaj np victoria beckham podobno chce nazwac swoja corke Luna no i wiesz mi sie tez to podoba gdyby nie to ze co druga psina/suka na osiedlu nosila to piekne imie :-) a Niny kore znam to z polski

reklama
Jak ja mam wyzdrowieć jak nie chcesz do mnie przyjechać :-( Tak to byś przyjechała i Twój magiczny dotyk by mnie uleczył ;-):-p Wsiadaj w samolot i jutro Was widzę :-) Dla Rosie już wybieg szykuję ;-) Pies sąsiada obiecał jej towarzystwa dotrzymać :-)

Do góry