kasiamaj
mama 2007/2010
hej uśpiłam bestyjkę i cisza nastała
Kuba był dziś w przedszkolu pierwszy dzień w piątek mieli mieć konkurs recytatorski-ale z racji że dużo dzieci nie ma -odwołali...
a Kuba tak ładnie sie nauczył swojej kwestii....
z wiersza "Rzepka"
...schrupać by rzepkę z kawałkiem chlebka....
...ja złapię rzepkę,ty za mnie złap się....
mieli mieć podział na poszczególne osoby...
no nic..może kiedyś jeszcze coś wymyslą
dla mamy nic nie kupiłam ...ma w sobotę urodziny...oglądałam bluzkę ale rozmiaru nie było -może jutro dowiozą...
Asiu-trzymam kciuki,za USG -będzie dobrze.mały wrotkowicz..ma sie nieźle codziennie trenuje
Paula-u...nieciekawie z tą pracą! oby udało Ci się znaleźć coś fajnego.a jeśli chodzi o wrotki..-to co zrobić zapalił się i już.... zdrówka dla JUlci...mocno ją wysypało???
Aga-podrzucaj da sie zrobić.
Weroniczka-zazdroszcze Ci z tym basenem...też dałabym gdzieś nura...
Kata-może gdzięs się ktoś machnał i zaznaczył żle..z tym peselem...kurcze...ale dobrze ze już jest ok!!!
Kuba był dziś w przedszkolu pierwszy dzień w piątek mieli mieć konkurs recytatorski-ale z racji że dużo dzieci nie ma -odwołali...
a Kuba tak ładnie sie nauczył swojej kwestii....
z wiersza "Rzepka"
...schrupać by rzepkę z kawałkiem chlebka....
...ja złapię rzepkę,ty za mnie złap się....
mieli mieć podział na poszczególne osoby...
no nic..może kiedyś jeszcze coś wymyslą
dla mamy nic nie kupiłam ...ma w sobotę urodziny...oglądałam bluzkę ale rozmiaru nie było -może jutro dowiozą...
Asiu-trzymam kciuki,za USG -będzie dobrze.mały wrotkowicz..ma sie nieźle codziennie trenuje
Paula-u...nieciekawie z tą pracą! oby udało Ci się znaleźć coś fajnego.a jeśli chodzi o wrotki..-to co zrobić zapalił się i już.... zdrówka dla JUlci...mocno ją wysypało???
Aga-podrzucaj da sie zrobić.
Weroniczka-zazdroszcze Ci z tym basenem...też dałabym gdzieś nura...
Kata-może gdzięs się ktoś machnał i zaznaczył żle..z tym peselem...kurcze...ale dobrze ze już jest ok!!!