reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Asiu, nawet jak młodsza to zawsze bliżej połówkowego jesteś jak ja ;-) No ciekawe jak tam Twoja Córcia sobie rośnie (chociaż kurcze wśród znajomych jakiś wysyp chłopców jest, więc ręki za Córcię u Ciebie uciąć sobie nie dam ;-) ) :-) I tak jakoś w miarę szybko mi te tygodnie lecą :tak:

A widzisz Maleńka ;-) No przeca mówiłam, że córcia, a Ty mi napisałaś, że na chłopaka nastawiona jesteś :-p

Asia, ale sie ciesze! Przede wszystkim, ze z niunia wszystko w porzadku, a do tego gratuluje corci!!! Fajnie jest miec mala kobietke w domu:tak:
A przy okazji sliczne imie! Lubie takie krotkie i tez bralam pod uwage jakby druga dziewczynka byla, a tak to mi jeszcze Nina chodzi po glowie, ale narazie prognozy na chlopa, to tutaj nie mam jeszcze pomyslu;-)

Kacha, Ty proroku, to myslisz ze u mnie tez sie plec potwierdzi? hehe Szczerze mowiac to wsio ryba, ale jestem pewna ze chce wczesniej wiedziec:tak:

hej hej oto ja!
asia pewnie cie zaskocze hhehe ale mi tez sie Pola podoba :-D
pryzy a mi sie wydaje ze Nina to dosc popularne imie teraz bo 2 dziewczynki znam juz tym imieniu malutkie.
elcia ty wez pisz wiecej bo jakos sie nie wysilasz ostatnio! a na komunie to nie mam pojeciaaaaa
paula no to ladnie cie zalatwily :-(
kasia maj tez myslalam o wrotkach ale narazie rowerek to numer 1!

ale sie ciesze ze jutro piatekkkkkkkkk

Też znam kilka dziewczynek o imieniu Nina, ale bardzo mi się to imię podoba :-) Pryzy ja już u Ciebie od początku obstawiałam drugą Córcię ;-) Jakoś mi tak do Ciebie dwie dziewczynki pasują :-D

Stafankaaaa! Yo!
Przyganial kociol garnkowi! hehe Elcia sie chociaz stara:-p
Kurcze, moja to z rowera nawet nie moze skorzystac, bo zaleglysmy chore w domu, a wreszcie mamy ladna pogode....
A wiesz, ze ja Ninki to zadnej w zyciu nie spotkalam, a w Kanadzie to juz w ogole ze swieca szukac:tak: I tak naprawde to glownie ta z Kariery NIkodema Dyzmy kojarze:-) W kazdym razie takie dziewczece imiona Pola i Nina:tak:
Ale i tak jak sie potwierdzi, ze to chlopaczek, to bedzie - no name, bo zadnego pomyslu nie mam.... Moze jakis konkurs na bb oglosze;-):-D

Kacha, ja tez corcie sobie obstawialam:-D A to dziwne bo zawsze sie lepiej z chlopakami dogadywalam niz z dziewczynami i nie potrafie sobie narazie wyobrazic ze moze to byc syn!:-)
Ale co mi tam na gorze przydziela, to sie bede cieszyc;-)

Ostatnia edycja:
jak mozesz pryzy!! zranilas moje uczucia!! JA TEZ SIE STARAM!! tylko ze wiesz wspomniana elcia to dusza towarzystwa a ja to wiesz jestem czy nie to swiat sie kreci hehe
kacha wez ty sie dziewczyno za zdrowienie wez a nie tutaj jasnowidzenie uprawiasz ;-)
pryzy wiesz co kraj to obyczaj np victoria beckham podobno chce nazwac swoja corke Luna no i wiesz mi sie tez to podoba gdyby nie to ze co druga psina/suka na osiedlu nosila to piekne imie :-) a Niny kore znam to z polski

reklama
Jak ja mam wyzdrowieć jak nie chcesz do mnie przyjechać :-( Tak to byś przyjechała i Twój magiczny dotyk by mnie uleczył ;-):-p Wsiadaj w samolot i jutro Was widzę :-) Dla Rosie już wybieg szykuję ;-) Pies sąsiada obiecał jej towarzystwa dotrzymać :-)

Do góry