reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello! Witam sie wczesnie z rana, bo nasza dziecina po 6 wstala i jeszcze sie z R zdazyla zobaczyc:-)
W ogole to chcialam ja jeszcze w lozku u siebie przetrzymac, ale cwaniara w takich wypadkach zawsze mowi ze chce sniadanko, wiec nie bylo lezenia:baffled:
No i odezwe sie pozniej, bo musze pogonic dziecko zeby sniadanie dokonczylo:tak:
Aaaa i u nas od rana marznacy deszcz pada i R mowil, ze pies sie przewracal na porannnym spacerze:szok: Ale na szczescie do pracy bezpiecznie dojechal (oczywiscie R, a nie pies:-D)
To do poteeeeem!
Dzieki za kciukasy!:tak:

reklama
hejka
fajny ten filmik a tu masz oryginalny:
http://www.youtube.com/watch?v=CBADybDJu1Q&feature=fvw
niesamowite ,ze taki brzdac tak tanczy
Ja dzis po nocce w pracy.Beznadziejnie sie czuje.Cala noc walczylam z goraczka u dziecka a rano jeszcze krew pobieralam ledwie na oczy widzac:rofl2:No i na dotatek jedna dziewczynka miala poltora roczku:dry::-(Nie lubie takim malcom pobierac bo zawsze mi strasznie szkoda ich.
No dobra to ponarzekalam sobie ale...
Ladnie dzis u nas:tak: slonko swieci , troszke mrozi i tak jakos lepiej mi jak ladnie jest na dworze.
Co do wyjazdu to Bartek mowi ,ze nie chce jechac wiec pewnie temat zamkniemy , choc jeszcze sprobuje podyskutowac o tym troche.

Hej.
Ja tylko na sekundę. W przedszkolu dziś było dziś pasowanie na przedszkolaka a zaraz jadę pożegnać rodzciów bo dziś jadą do Warszawy a jutro o 6 wylatują do Afryki. Miałam jechać autobusem ale Małgoś sobie przysnęła a Tadeczek jeszcze brzydko kaszle więc pojedziemy taksówką.
Miłego dnia dziewczynki.

Aniu niewątpliwie masz ciężką pracę, ale jakże pożyteczną i niosącą tyle dobra :tak: Ostatnio nam się też taka fajna pielęgniarka trafiła i Olisiowe pobieranie krwii wyglądało tak, że on się darł jakby go ze skóry obdzierali, mi łzy leciały same, a pielęgniarka zachowywała zimną krew, ale też miała łzy w oczach i jak już mu tą krew pobrała to sama się o mało nie rozkleiła :tak: Wiesz i to w sumie było takie fajne, że ktoś kto wykonuje swoje obowiązki potrafi też okazać ludzkie uczucia :tak: Tak jakoś się ciepło na sercu robi :-)
Iza u nas też nie ma mowy o dosypianiu w łóżku ;-) Jak się Młoda obudzi to nie ma zmiłuj i trzeba wstawać, bo zaczynam nam w łóżku po głowach chodzić i inne szopki odstawiać :-)

Ostatnia edycja:
Hej!

A ja czekam na wizytę księdza.
Ostatnie namaszczenie, hehehe. To taki makabryczny żarcik z siebie samej.

Trochę dziwna ta wizyta, bo niewiadomo czy to jeszcze wielkanocna czy już bożonarodzeniowa:baffled:
No dobra, wpadnę później. Pa!

reklama
hej

melduje ze zyje, ledwo to ledwo ale zyje, ta praca mnie wykancza

nie czytalam dzis wogole bo prawie caly dzien u kierowniczki przesiedzialam. Chca nas zreogranizowac w dziale i jestem wsciekla jak cholera. Takie glupoty wymyslaja ze szok. Nie dosc ze robory bedzie jeszcze wiecej to do tego cholernie strace na wynagrodzeniu :no::no::no::no::angry::angry::angry::angry:. Az strach pomyslec, zwlaszcza ze mamy w planach powiekszenie rodziny :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Z tego co wczoraj pamietam to Asia pytala czy antybiotyk pomogl. Otoz czuje sie o nieo lepiej, dzis ostatni dzien biore. Niby taki maly katarek mam, ale w sezonie zimowym to norma w moim przypadku. Ale juz nie zalega mi nic i moge wydmuchac nos :tak:. Dzieki ze pytasz.

nie wiem czy zdaze przeczytac i odpisac wszystkim bo siedze i czekam na telefon. Jedziemy na nocne sprzedaze zabawek do Tesco. Nie wiem czy widzialyscie. Od cen w katalagu zabawek -20% po 22:00. Jedziemy wczesniej to polazimy i dopiero do kasy podejdziemy po 22.
Patrzylam na Domkowo z Tomka i przyjaciele, na allegro ponad 100 a w tesco na obnizce 80 zl :tak::tak:.
Moze jakies Lego jeszcze wybiore bo Kuba ladnie sie u R brata bawi. Jest taki fajny duzy zestaw ponad 1000 klockow. Mam nadzieje ze bede te rzeczy :tak::tak:.

A i nie wiem czy wiecie ale apteki Dbam o zdrowie maja mniejsze ceny jak zamaiwasz przez internet i odbierasz w dowolnej aptece. Ja sie zarejestrowalam i bede zamawiac. Jak liczylam to tylko na Immunaronie i zelkach z tranem zostaje ponad 10 zl w kieszeni. A jak ktos kupuje wiecej rzeczy to sumka rosnie.
Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl

no dobra mam kube na stole obok wiec popisalam :baffled::baffled:

reszte nadrobie jutro

milego wieczorka

Do góry