reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No wlasnie, to samo mialam napisac.... taaaaki post Paula, a do mnie nawet usmiechu....:blink::-);-);-)

Ja dzis tez jakos padam.... chyba po tych zakupach swiatecznych, bo ja juz czesc dzis tez zrobilam....

hehehe ja myślałam że wymieniłam większość a tu proszę...

Alex hehe :-) a co nakupowałaś?

Ja wczoraj 4 pary spodni nabyłam, bo te co miałam to wszystkie się już nie dopinają...:szok::-D mało tego nie wchodzą przez biodra... Pozostawały mi leginsy :-D
Ale taka okazja jak rzadko kiedy, bo likwidują u nas sklep niedaleko i wszystko wyprzedawali po 10zł:szok: więc kupiłam 4 pary spodni za 40zł... :-D głupi ma szczęście :-p

stefanko- no pewnie...:-)
Paula- a no kupilam papiery do pakowania prezentow, he heh....:-D , bokserki dla brata i koszulke. Dokupie mu jeszcze cos z kosmetykow. Dla mamy na razie tylko tusz do rzes, ale widzialam fajna torebke, ktora chyba kupie... W ogole to rozgladam sie za jakas portmonetka, bo chce brac do Polski przedmioty malych rozmiarow, bo sie z tym wszystkim nie zapakuje. Ale na razie nie widzialam, wiec moze ta torebke... I jeszcze plyte Pet shop boys kupilam dzis dla mamy P, bo ona podobno szalala za nimi kiedys, tak P mowil...:-DI jej tez jeszcze cos dokupie ale na razie nie wiem co... Dla corki P na razie tylko taki zestwa blyszczykow i cieni, wiec raczej drobiazg, musze sie rozejrzec za czyms konkretniejszym dla niej, ale tez nie wiem co...

Stefanka :-D no coś ty... :-D Facet z wielkimi cycami? :-p:-D:rofl2: no chyba że jakieś męskie hormony w Tobie szaleją... :-D

Alex no to troszkę kupiłaś ;-):-)

Viki kciuki trzymam ;-):tak::-) I tak wygra!!!

reklama
Viki wiem ze na tych zawodach bedzie super ;-) a Damian napewno wszystkim skopie tylki!!
bosze moja suka ma cieczke. chodzi w pieluszce ale ciagle jej spada a nie mozemy wykminic nic takiego zeby bylo ok. biednaaa, kiedy to sie skonczy.

Do góry