reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata- syrenka? Czy sugerujesz, ze P na innego rodzaju lowy poszedl? :-D;-)
Dota- nie, nie cala noc bede sama, wroci kolo 22-23:00...:tak:
A dni Ci sie myla nie od siedzenia 3 lata w domu, tylko raczej od nadmiaru alko....:-p:-D:-D;-)
Jutrzenka- a to bardzo mozliwe ze w sklepie kupi ta rybe....:-D:-D:-D

reklama
a masz Ty jedna Ty Ty Ty:-p:-p:-p

a! Alex wysyłasz syna swego do przedszkola od wrzesnia?? bo u Was to jakos mozna na pare godzin nie?

fajny film leci na TV4:tak: ale juz całe pol godziny ;-)

nie, nie wysylam, moze od stycznia... bo tu mozna albo od wrzesnia, albo od stycznia, jak sie chce.... No i wlasnie to jest tylko pare godzin, a nie jak w Polsce caly dzien...wiec na dobra sprawe nawet do pracy nie moglabym isc....:baffled: No wiec jeszcze sie caly czas zastanawiam... Ale teraz od wrzesnia na pewno nie....:no:

aaaa no to posiedzimy razem w domku;-) i jeszcze Katka:tak::tak:

bo tak to chyba reszta grudniakow idzie do przedszkola...kurcze ale to musi byc ciezkie:tak: ja bym siedziala za oknem przedszkola i ryczala:-D(łatwo mi sie smiac...)

a wiecie,ze nie mowi sie juz :wyluzuj....teraz mowi sie: wycziluj:-D
no to teraz juz wiecie!;-)

eee tam w Trici w Pruszczu:-D:-D:-D
(moj Krzys to przywiozł z warsztatow z młodziezą);-)

kurde ogladałam koncowke chirurgow...e niewazne...

piwo mi sie konczy...buuuu...ide pod prysznic,chyba dojde cooo??
zarcik:-D:-D:-D

udanych szalenstw w nocy!!!!!:-p:-):-p;-)

paaaaaaaaaaaa;-)

hej dziewczyny
dota tez ogladalam, o ranyy ten serial to wyciskacz lez hehhe ale nie wiedzialam ze to koncowka? albo inny odcinek ogladalam?? to byl ten jak typ do nich strzelal ale przezyli tylko ze ona poronila??

Hej!!!

Jutrzenka dzięki że pytasz ;-) (już chyba drugi raz)
Amelka tego samego dnia po operacji wyszła. Dzięki narkozie przespała prawie cały dzień więc nie było za dużego płaczu. No i pięknie się goi :-) były w poniedziałek na kontroli a teraz za tydzień na zdjęcie szwów. Dzielna jest mała. Tylko na widok fartuchów spazmów dostaje... :-( W tej przepuklinie więzł jej jajnik. Miejmy nadzieję że nie zostawi to śladów na przyszłość.

Pytałyście też o Martynę... do pracy nigdzie nie pójdzie bo nie ma z kim małej zostawić. Musi dwa lata posiedzieć, potem do przedszkola. Ale od września idzie do zaocznej szkoły więc co drugi weekend się wyrwie na całe dnie... :sorry: dziwię się mamie że to zaproponowała... ale jej sprawa...

Dotka no Ty się śmiejesz, a mnie po mału zaczyna stres zjadać, bo za dwa i pół tygodnia starujemy do przedszkola... :szok::baffled: boshe co to będzie??? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

21 i 22 mamy dni adaptacyjne w przedszkolu i planujemy skorzystać na full... od 11 do 16:00

Poza tym po mału kupujemy trochę ciuszków wiosennych.

Musimy spisać co trzeba zanieść ;-)

Co tam jeszcze? :sorry:

21.08 mamy wesele u znajomych. Moja koleżanka z podstawówki i D kolega z podstawówki :-) Milenka do mnie przychodzi na włosy i będę ją też czesała ;-)

Zamówiłam sobie sukienkę która okazała się niewypałem. Ciekawe czy mogę oddać?
No nic.. przerobię sobie starą i będzie jak nowa :-)

co dziś? aaa środa... w sobotę mam chyba 9 głów do uczesania na wesela, w tym dwie panny młode, dwie świadkowe... :-D ciężki dzień mnie czeka, ale lubię tak popracować... :-):tak: jeszcze miałam 3 chętne ale nie piszę się, bo chyba bym się wykończyła... :-D
A i jeszcze na 16 do mojego dziadka na imieniny idziemy... ufff....:eek:

Ale egoistycznie... :eek: wybaczcie... :zawstydzona/y:

Pozdrawiam was cieplutko!!!:-)

reklama
hejka

Paula wiesz ze ja stara skleroza juz jestem. Ale lepiej zapytac dwa razy niz wcale :-D:-D:-D. A sukienke moze sprobuj oddac albo zamienic. Pokaz jaka to??

Asia a gdzie fotki w Twoich blond wlosach?

Alex bedzie dzis rybka z zlowiona czy kupiona ;-):-D:-D

Dotka masz kaca :-p

Stefanka :szok::szok::szok: ale Ty masz wejscie :-D:-D:-D:-D. A i dzieki za to piekne serce dla mnie, dopiero wczoraj zobaczylam hehehe, nie ma to jak spostrzegawczosc :-D:-D:-D

biore sie za jedzenie jogurtu i za ciezka prace :-p

i milego dnia zycze.

Do góry