reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witajcie laseczki!!!:-)

a my dzis od rana jedzilismy sobie...hihi...zaliczylismy oczywiscie ikea, potem moje ulubione centrum handlowe(tam gdzie teraz Sylwia jezdzi;-))...achh... jaki miły dzien, jak to Doci duzo do szczęscia nie potrzeba;-);-)
jeszcze 3 tygodnie wakacji!!! razem we trójke!!! no dobra we czwórke bo jeszcze nasz piesio;-)

Katka a gdzie Wy tam wkoncu jedziecie???? z rodzicami,tak? to juz myslami pewnie nad morzem:-)
no i Weroniczka tez niedługo jedzie nad morze;-)

jejku Kasiu bieeednaaa jestes....niedlugo Kubus pojdzie do przedszkola, to bedzie Ci lżej:tak:no i mała podrosnie to tez bedzie łatwiej:tak:

Alex i jak nos?????? gdzies Ty go tam wkładała????no gdzie!?;-):-p

a ja siedze z małym,Krzyś pojechał wieksze zakupy zrobić-jej... a ja juz tesknieeeee....od wczoraj nie moge sie nim nacieszyc;-)

dobra! spadke robię;-)
a Wy sie trzymajcie kobity i miło spędzajcie czas!!!!:tak::tak:

reklama
Hej hej...:-)
U nas deszczowo i w ogole listopadowo... ble....:frown:

Kata- nie, wlasnie nie mam tej masci...:no: I zawsze sobie powtarzam ze jak pojade do Polski, to pokupuje rozne rzeczy takie ktroych tu nie maja i nigdy jakos sie nie skalada...:sorry: A przydalaby mi sie teraz.... No coz... musze przebolec. Dzis juz mam maly strupek, ale za to zimno mi na wardze wyskoczylo. No mowie wam, jak nie urok, to sr...a.:wściekła/y::wściekła/y::baffled:
Dota- akurat nigdzie nosa nie wtykalam....:-D:-D;-)Pokaralo mnie za niewinnosc...;-)

A gdzie reszta grudniowek?
Halo, meldowac sie....:-)

dota okolice darłowa - konkretnie bobolin :-) i jednak jedziemy sami bo rodzicom rozkraczył się samochód :-( nie spotkamy się w tym roku :-( chyba, że przyjedziecie :-)
alex jak zimno to dobrze bo organizm wywala wirusy. finiszujesz z chorobą :tak:

kasia z malutką w szpitalu :-( małej wyszły bakterie w moczu i musiały zostać. jest na antybiotyku a że tabletek nie może to podają wenflonem - strasznie się malutka wymęczyła jak ją kłuli :-( - kasia pisała :-( zdrowiej maleńka!

mała miała najpierw cewnikowanie (nie wiem co gorsze) :-( źle wam napisałam. kiedy okaże się, że nie pomogło będą podawać antybiotyk. ale malutka się wycierpi :-(

alex na 10 dni. konkretnie w to miejsce: Pokoje Dąbki - kwatery nad morzem Dąbki, Bobolin

u nas dzisiaj pobudka o 6:30
bag.gif

hejka dziewczynki

ja jestem i codziennie staram sie was czytac ale normalnie na zakretach nie wyrabiam, jak zaki chodzil w lipcu do przedszkola bylo super a jak teraz siedzi w domu z moim bratem to jest lipa (niestety tu przedszkola nawet prywatne sa zamkniete caly sierpieni) jest ogromnie nie dobry, do tego staram sie porobic sloikow z sosem pomidorowym na zime i z pieczona papryka i normalnie czasu mi brak, do tego auto nam siada, nie wiem czy do swiat wytrzyma i nie wiem czy na swieta uda nam sie nowe kupic

natalka zdrowiej sloneczko malenkie

pozdrowionka dla pracowitkow i nie tylko, ja zaraz uciekam do pracy

mam wieści od kasi (swoją drogą to jasnowidzem powinnam zostać ;-)) małej podali od razu antybiotyk bez czekania na wynik. miejmy nadzieję, że pomoże! poza tym zassała się starodawnym żółtym smoczkiem - są na dobrej drodze :tak:

ewe zwolnij! :-D

zaraz śmigamy na dwór a potem zupka, spanko i relaksik dla mamy :-)

Hej!

Kasiamaj, zdrówka dla Natalki. Szybko wychodźcie z tego szpitala:tak:
Kata, fajna ta willa. Szykuje się Wam super wypoczynek.
Ewedja, powtarzam za Katą - zwolnij, choć wiem, że często to niewykonalne.

hej,hej,hej!!!;-)

oj biedna mała Natalka....dzis juz jest lepiej,wyniki lepsze ale w szpitalu posiedzą chyba do piątku....zdrówka życzymy!!!!!!!!!!:tak:

Katka tak jak Asia pisze bardzo ładna ta willa,fajnie zrobiona stronka:tak: oby tylko nie padało...ale bedzie ładnie,musi byc!;-)

oj Ewedja biedna jestes....to trzym sie!!!:tak:

Alex:-p no i jak tak rybko dzis????;-)

upały wróciły:-):-):-)a niech bedzie ciepło do konca sierpnia;-)

ide małego wykąpać...niech się chłopak wymoczy:-D
paaaaaaaaaa:-)

reklama
Hej...:-)
Fajnie ze u was upaly... nacieszcie sie...:tak:

Dota- o jak Ty slodko do mnie mowisz hi hi....:-) Lepiej juz, o niebo lepiej.....:tak::tak:Dzieki :-)
Kata- no bardzo fajne miejsce...:tak: I 10 dni to tak akurat, my tez bylismy nad polskim morzem 10 dni...:tak::-)

Do góry