reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dota zgadzam się z tobą w pełnej rozciągłości - upały trwajcie! :-) choć powiem ci, że nawet gdyby ich nie było to i tak się cieszę na ten wyjazd :tak:
alex my zawsze jedziemy na 10 dni. mój t. dłużej nie wysiedzi :sorry:

u nas znowu pobudka po 6 :sorry: kinia znowu się na drzemki przestawiła
no trudno... tak musi być :tak:

reklama
hej
troszkę mnie nie było, bo miałam awarię modemu. jak piorun strzelił gdzieś obok tak modem padł pomimo że był odłączony od prądu:sorry: ale wymienili mi na nowy i oczywiście nie obyło się bez problemów, prawdopodobnie jeszcze karta sieciowa padła w komputerze:angry: połączyłam przez usb i narazie działa:tak::tak:
kata- ja tam lubię te drzemki popołudniowe Łukasza, bo moge coś spokojnie porobić albo też się przespać a mimo długiego spania w dzień i tak chodzi spać przed 22:tak::tak:
kasia- zdrówka dla Natalki i szybkiego powrotu do domu.

dziś zrobiłam pranie małych ubranek suszą się na słoneczku

witam

o rany, zdycham.

Dostalam @ i tak mnie boli brzuch ze szok :-:)-:)-:)-(. Na nic nie mam sily :crazy:
Do tego mam takie dziwne pieczenie :sorry:

Po weselu super, wybawilismy sie, do 4 rano. Tylko goraco bylo. Niby byla klima ale przy tylu osobach i tak byl upal.

Wczoraj kuba zaliczyl wpadke. R sie wkurzyl na niego i schowal mu wagoniki tomka i przyjaciele ktore w sobote mu kupilam w prezencie bo ladnie kupke i siku wola.
A wczoraj z pol godziny biegal, trzymal sie za tylek i plakal a nie da sie posadzic na nocnik. Wkoncy nie wytrzymal, puscil i kupa wypadla mu z nogawek na podloge :angry::angry::angry:.
Moze to nieedukacyjne zabrac mu ten prezent ale to byla nagroda i on o tym wiedzial a teraz ma kare. Jajka i lizaka tez mu nie dam narazie. Zobaczymy. Srednio robi kupke co 2-3 dni.
Mam nadzieje ze to jednorazowa wpadka :baffled::baffled:

Kasia trzymaj sie kobietko. Zdrowka dla malutkiej. I czekamy na Was

Aga wspolczuje, tez kiedys stracilismy czesci w kompie po burzy

Paula jak Amelka???

i sorry ze tylko tyle ale nie ma sily po prostu.

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
siemka!:-)

Jutrzenko nie przepraszaj...;-) albo wiem: pokaz nam fotki z wczasów,o!;-)

Aga to juz powoli,powoli szykujesz dla dzidzi;-) a jak brzusio? rosnie?
nooo pokaz kolezankom:tak:;-)

a my sobie dzis jezdzilismy z Krzysiem, on załatwial swoje sprawy a my z nim:rofl2:
ot! takie małe ogonki krzysia:-D fajnie tak spedzac 24h na dobe razem;-):-D

jedziemy niedlugo na plaze....moze bedzie chlodniej:-)

pozdrawiam wszystkie grudnioweczki!!!

Hej hej...:-)
Moj P wybral sie na ryby... chata wolna.....:-) Ma zlowic obiad na jutro... no ciekawe, czy zlowi.....:-D

Kata- a byliscie juz tam ? Czy pierwszy raz?

Aga- no no , szykujesz sie na przyjscie dzidzi widze....:tak::tak::-)
A Olis tez jeszcze spi w dzien :tak: I ja tez lubie jak on spi... zawsze cos porobie... choc on glownie na spacerach spi w wozku....:sorry:

Jutrzenka-Kubus tylko kupke co 2-3 dni robi? Dobrze zrozumialam?

aga a ja drzemek nie lubię bo mała późno spać chodzi
a w innym przypadku godz. 20 i już jest w łóżeczku - mam wtedy czas dla męża i siebie ;-) a tak padam razem z nią
jutrzenka u nas też kinia tak trzymała i aż płakała. jeszcze wtedy nie robiła na nocnik a ja chciałam ją przetrzymać ale szkoda mi było dziecka
mogłaś mu nogi podgiąć do góry i posadzić bo sam nie usiadł jak widzisz
u nas to pomogło :tak: za 3 razem usiadła sama a teraz wali kupki aż miło - czasami nawet 2 dziennie :baffled: mam wrażenie, że non stop nocnik opróżniam :sorry:
dota ty 24 h a ja uwielbiam ciszę i spokój i cieszę się, jak t. wychodzi z małą popołudniu na dwór bo mogę zebrać myśli :sorry: no ale krzysie to inny gatunek :-D
alex jedziemy tam pierwszy raz ;-) uważaj żeby p. ci jakieś syrenki nie przytargał :-D

jej od jutra zaczynam pranie i prasowanie :sorry:
wyjeżdżamy w niedzielę bardzo wcześnie rano. trochę się boję bo to wielkie święto i gdyby coś nie daj Boże się stało to nic nieczynne. ale będzie spokojniej chociaż na drogach. odpukać!

Alex to samotna noc przed Tobą??:rofl2: tylko nie szalej:rofl2:pewnie juz tam pijesz:-p

Katka jedziecie w niedziele..no my tez jedziemy w niedziele i tez z myślą,ze bedzie mały ruch na drodze:-D;-) ciekawe ile osób na to wpadło:laugh2:;-)

ide na piwko!!! :-p:-p dzis wtorek albo sroda to w sam raz na piwko:-D
A! sprawdziłam w kalendarzu-dzis sroda!;-)
(odkad nie pracuje -a w kwietniu mineły 3 lata-łoo jeny tyle sie bycze, no dobra wracam do tematu odkad nie pracuje, to nie wiem jaki jest dzien, szczegolnie od wtorku do czwartku...echhh...)

mła!cmok!

Ostatnia edycja:
hejka

Kata Kuba juz robil kupy bez problemu, nie wiem co mu wczoraj odbilo. Zobaczymy nastepnym razem.

Alex Kuba robi kupe co 2-3 dni. W sumie nie wiem czemu bo on je duzo owocow i warzyw :baffled:. A P najwyzej kupi gdzies rybke jak nie zlowi i powie ze zlowil :-D:-D

Dotka a gdzie jedziecie??. A fotki dam tylko mi sie zmniejszac nie chce :-D

kupilam sobie dzis lek na to pieczenie przy siusianiu, mam nadzieje ze mi pomoze bo jak nie to do lekarza pojde.

ja pije herbatke z pigwa i ogladam jakis film na tvn a Wy co robicie?

reklama
na tvn jest jakis film??? kurcze na foxlife lecą chirurdzy ale nie wiem czy chce ogladac-mam za dobry humor dzis...obejrze sobie jutro powtorke;-)

Do góry