reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewczynki.
Mało mnie ostatnio ale jakoś tak mało czasu. Rozłożyłam maszynę do szycia. I jak juz się do niej dorwałam to ciągle coś przerabiam. Sobie zrobiłam dwie bluzki i rybaczki:) Przynajmniej będę miała w czym nad morze jechać. Zaraz zabieram się za pakowanie bo jutro wieczorem startujemy a jeszcze dziś mamy obiad u teściowej. Przepraszam że Wam nie odpisuję ale brak mi czasu. Może uda mi się później jeszcze na chwilkę wpaść.

Miłego dnia kochane.

reklama
Widzę że dziś cisza na forum. A ja właśnie zrobiłam sobie przerwę w pakowniu. No i dowiedziałam się że 21-22 sierpnia będziemy w Warszawie więc może jakieś małe spotkanko zrobimy?
Dotka a ty dalej piszesz się na spotkanie nad morzem?

hej!!!!!!!

Pryzy witaj!!!;-)super,ze u Was ok!
noo dobrze mamy z moją siostrą:tak:
ona jest chrzestną Krzysia i powiedziala,ze ona jako chrzestna bedzie zawsze małemu kupowała wszystkie ciuchy:-)...i kupuje cały czas...;-)

Weroniczka
bardzo chetnie!!! wyslij mi prosze swoj nr telefonu;-)
Dzis wieczorkiem bede wiedziala czy moja siotra przylatuje w tą niedziele czy w przyszłą...ona przylatuje tylko na pare dni, tak wiec jak bedzie, to chcemy jechać i się spotkac....dlatego nie wiem czy bedziemy w przyszłym tyg. w Trojmiescie czy nie...;-)dam znac;-)

a my juz po plazy....noooo fajnieee,fajnieee było!;-)gorąco:-D

wczoraj mielismy imprezke:rofl2::-p (bez komentarza:-D)

no nic....miłego dniaa to wlasciwie juz łikend...pozdrowionka!!!!:-):-):-)

paaaaaa:-)

Dzieki Weronika!;-) Długa droga przed Wami....
Spokojnej podrózy i udanych,słonecznych wakacji!!!:tak::tak:;-)

Katka a Wy jak?? spakowani??? o wszystkim pamiętałaś????
nie wiem czy jeszcze tu zajrzysz.....
Wam tez:
Udanych wakacji,słoneczka....pięknych ujęć;-) Spokojnej podrózy!:tak:

wracajcie laski brązowe i zrelaksowane!:-)

dzięki dota
wpadam właśnie w przerwie na prasowanie i pakowanie
listę mam z tamtego roku :-D pewnie i tak o czymś zapomnę ;-)
parę rzeczy musiałam wykreślić, parę dopisać

kinię wzięli dzisiaj teściowie więc mogę sobie robić w spokoju
ale mała musiała przyjść mnie przytulić jak wracali ze spaceru bo się stęskniła :-)

paula bardzo ładna sukienka! szkoda że za duża
weroniczko udanych wakacji!

wszystkie was ściskam! będziemy mieli neta więc w wolnej chwilce wpadnę z pozdrowieniami
martwię się tylko bo od zachodu mają iść w niedzielę burze a my będziemy w drodze
no ale powoli i dojedziemy

:*

Hej...:-)

Kata, Weroniczka- zatem szerokiej drogi i udanych urlopow! :-)
Paula- mnie tez sie podoba ta sukienka....:tak: Szkoda ze nie lezy... A co w koncu wlozysz?

My juz po spacerku.... teraz chyba za prasowanie sie wezme, bo sterta lezy....:eek::sorry:

Helo Kobiety!
Widze ze na walizkach co poniektore siedza;-) Milego wypoczynku i bezpiecznej podrozy jakby co juz zycze!:-)
Paula, no fajniusia ta kiecunia... i fakt ze szkoda, ze przez neta nie da sie przymierzyc;-)
Weroniczka, jak Ty jeszcze cas znajdujesz przy swoich urwiskach?;-) Fajnie ze umiesz sobie sama wyczarowac jakies cudenka do ubrania:tak:
Dotka, no to super ze sie z siostra spotkasz! Mi mojej strasznie brakuje...

A tak na marginesie czy u Was tez jest piatek 13-stego????;-) Nie to zebym jakas przesadna byla, ale nie slyszalyscie, czy w tym dniu sie ludziom jakies zarty robi? - pozniej napisze dlaczego pytam;-)

Aaaaa skleroza... Alex, Katka witajcie!:)

hej
ja tylko na chwilkę-mała zasneła ale śpi niespokojnie -i co chwila się budzi...
ma tak od wczoraj kiedy zmieniając jej welfrom kuła ją 4 razy i mówiła że jak za 4 nie wyjdzie to założą jej na głowie...a prędzej już jej z głowy krew pobierali...:wściekła/y:
ale jesteśmy już w domku i to najważniejsze....:tak::-)

J pojechał po Kube do dziadków.

a my same siedzimy.

może wpadnę wieczorkiem jak już wszystko ogarnę

muszę pranie nastawić-bo kurna zebrało się chyba na 5 pralek.:szok::szok::szok:

miłego dnia laski.;-)

Kasia- z glowy????:szok::szok::szok: Pierwsze slysze..... Lo matko, biedaczysko.....:-:)-( Duzo zdroweczka... i Wy tez sie trzymajcie

Pryzybela- owszem jest dzis piatek 13-ego, ale jesli chodzi o jakies kawaly czy zarty, to w Uk nic sie takiego nie robi....:no:

reklama
Alex-ja to nie mogłam na to patrzeć!!!!!-jeszcze sekundy i był którejś lutnęła...bo mała się darła a one debatowały nad jej głową którą żyłkę nakłuć....nosz wychodziłam z siebie.(gadały między sobe a może tą a może tamtą....) i tak narobiły dzieciakowi dziur w rączkach i nóżkach...
to tylko wzięłam się wtuliłam w Natalkę i nie mogłam na to patrzeć a malutka tak wrzeszczała...bidna...teraz ma na głowie siniaka.i podziurkowane rączki..
bo co się wbiła to nie leciało...i świdrowała w tych żyłach...szukając nie wiadomo czego...
połowę personelu bym zwolniła-bo na dobrą sprawę może na 8 pielęgniarek tylko 2 dobrze potrafiły się wkłuć....
a reszta same gamonie jakieś........... ;(

ale już jesteśmy wolne!!!! i od razu nam lepiej.

małą się budzi i rozkłada rączki ze strachu...przez sen płacze...
chyba pamięta ten ból-bo prędzej nie bała się tak....

Do góry