reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Cześć!!!

Kata hehehe dobre te fotki... :-D:-D:-D

Alex to Cię zaszczyt kopnął... :rofl2: Jak było? Dywan już zwinęłaś?

Kata :-) no dobra, nie tłumacz się, nie tłumacz... :-p:rofl2:

Aga walcz wieczorem, walcz... Co prawda D już jedzie do domu ale o 20 ma mecz Legii na Łazienkowskiej i wpadnie tylko graty zostawić albo i nie... ;-)

Sylwia to super że nowe mieszkanko będzie lepsze ;-):-) czekamy na fotki... ;-)

No i co jeszcze? :sorry:

edit:
Młoda na podłodze właśnie usnęła :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
heloł
dojechałam:-)
Łukasz ogląda myszkę miki , M. śpi (jak zwykle) a ja sobie pozwoliłam włączyć komputer:tak::tak:

Paula- już to kiedyś mówiłam ale jeszcze raz powtórzę: ależ ty jesteś wyrozumiał dla D. :szok::szok::szok:
kata- a ja myślałam że to jakiś uczeń w szkole zrobił :szok::szok::szok:
alex, stefanka- jak tam spotkanko? czekamy na fotonews z czerwonego dywanu:tak::tak:
sylwia- to chyba będziecie mieć więcej miejsca, prawda?
kasimaj- i co z tym lekarzem, ok? napisałaś że byłaś ale nie napisałaś co i jak?

Aga aj tam wyrozumiała, normalna... ;-) Zapierdziela cały tydzień to należy mu się chociaż wypad na mecz (nie był od sierpnia), nie uwiążę go w domu. A jutro dostał pozwolenie na ryby ;-)

U nas juz po wizycie.... Ale bylo fajnie, mowie wam....:tak::tak::-)I dluzej niz u Sylwii, he he :-p:-p;-):-)
Olivier na poczatku strasznie sie do mnie kleil, wstydzil sie moj maly dzikusek....:sorry: Za to Gajunia od razu zajela sie zabawkami. Potem Olivier sie troszke tez rozkrecil....Tylko Gaja sie w pewnym momencie potknela, a ten lobuz zaczal sie smiac....:sorry: Fotki mamy i potem pokazemy....:-)
Stefanka- wpadajcie czesciej :-)

Kata- no niesamowite te muchy.....:-D:-D
Paula- dywan juz zwiniety.... nastepnym razem na Twoja wizyte rozwine.....;-):tak::-)
Aga- jeszcze Cie nie wyrzucono z kompa? ;-):-)

alee bylo superrr!!
Gajutek sie wybawil i dobrze sie czula w roli slugi smoczkowego heheh Oli ja nauczyl zjezdzac ze slizgawki na glowe hehe
alex dzieki za wszystko, szkoda ze nie mieszkasz blizej chociaz droga powrotna tez godzinke :)
ps. Gaja od razu po wejsciu do domu dosiadla zebre hehhe
zalujcie ze was nie bylo!!

fajnie ze sie spotkałyscie:))
mała sie kąpie a ja ziewam spac mi sie chce ......
co tam powiecie .../napiszecie ciekawego ??? co????

reklama
alex balismy sie ze bedzie tlok ale od ciebie blisko do wyjazdu z miasta wiec luzik :)
elcia sama napisz cos ciekawego ( najleppiej o sukience ani muchy heeh )

Do góry