reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sylwia-no dobra powiem jak na spowiedzi......:szok::-p
po śniadaniu bawiłam się z Kubą -potem spaliśmy jakieś 3 godz.-potem byłam u lekarza-póżniej byli moi rodzice.....i tak dzień zleciał.AMEN :-D:-p

Edit- zapomniałam o obiedzie i kolacji.....;p

Sylwia ja piekłam 60minut ale w 170-180' i bez termoobiegu. ;-)

No i Katę zaczepiłam w temacie łóżkowym i zapomniałam... ;-) hehe Kata Kinia już duża dziewczyna i nie zapomni o oddychaniu ;-) :tak: to już po prostu przyzwyczajenie, wymówka, albo lenistwo w temacie nauki samodzielnego spania... :-p:rofl2: Znam takie przypadki gdzie dziecko kilka lat z mamusią spało a tatuś sam... brrr... :eek::rofl2::-D

u nas jest tak że Kuba śpi obok w łóżeczku-ale nie dlatego że zapomni oddychać...tylko dlatego że on dużo pije w nocy przez sen (na leżąco) i czasem trzeba uważać-bo potrafi sie zakrztusić...wtedy trzeba mu pomóc-kiedyś to aż mu nosem wylatywało..a on bidak nie mógł sobie poradzić.

Paula no ja nie byłam taka mądra i piekłam tak jak w przepisie podali:wściekła/y:
Kasiamaj a Tobie nie za dobrze??:eek: Tyle spac w dzień? Co tam u lekarza?? Byłaś ze sobą czy z Kubą??
Jutrzenka mła?? never:no::-D

u nas jest tak że Kuba śpi obok w łóżeczku-ale nie dlatego że zapomni oddychać

Kata Kinia już duża dziewczyna i nie zapomni o oddychaniu

lomatko co Wy gadacie :szok::szok: to mozna zapomniec o oddychaniu :szok::szok::szok:. Rany to w takim stanie to bilobil nie pomoze :-D:-D

a u nas kuba tez spi w swoim lozeczku obok naszego dlatego ze nie ma swojego pokoju :-p:-p:-p. Poza tym on sie czasami przebudza w nocy i poplakuje a ze jest obok to tylko sie podniose i zobacze co i jak i spie dalej. A tak to bym musiala po schodach latac do niego

reklama
Do góry