reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefanka, Alexis fajnie, że spotkanie Wam się udało:tak: Jakbyście mieszkały godzinę drogi odemnie to byłabym u Was codziennie;-)
Czekam na fotorelacje....

Ahaaaaa, Stefanka jak mogłaś????:eek::-:)-:)-:)-:)-:)-:)wściekła/y:

hej Sylwia. :tak::tak::tak::tak:

A u mnie w domku pachnie chlebkiem słonecznikowo- dyniowym. Normalnie aż mnie ssie w żołądku a obiecałam sobie nic nie jeść o tej godzinie.

reklama
Weroniczka mam pralke, narazie w wiatrolapie bo R ma sluzbe i dopiero jutro bedzie to ja wniesie z bratem. Ale smaka robisz, ja mam cheesburgery w lodowce i walcze ze soba zeby nie zjesc, poza tym cos mnie zoloadek boli :sorry:

Alex czekamy na fotki ale nie tylko maluszkow ale i tych starych, a zwlaszcza naszej krolowej :-D

Do góry