reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka ja nie mogę z tego twojego wiatrołapu:-D:-D:-D Hehe i jak już złapiecie ten wiatr to co z nim robicie??:-D:-D:-D:-D

Alex nie wiem czy droższe:eek: ale Wy to nad morzem więc tak przypuszczam. Tutaj jest niezbyt ciekawie:-(

reklama
Czyli pranie dopiero jutro będziesz robić. Zazdroszczę nowej pralki. Mnie też by się przydała ale ciągle są ważniejsze wydatki. Na szczęście po trzech dniach lodowatej wody R. udało się naprawić piecyk i ten wydatek nam odpadł.

hehe Sylwia uzywam slowa wiatrolap bo nie uznaje slowa sień :no::no:. Sien to mi sie jakos zle kojarzy. A co sie czepaisz wiatrolapu, to takie pierwsze pomieszcze po wejsciu do domu o jakze wdziecznej nazwie :-D:-D

Weroniczka juz sie doczekac nie moge, mam pelno prania

Sylwia to inaczej mowiac przedsionek. U mnie to nie jest przedpokoj (przedpokoj mi sie kojarzy bardziej z mieszkaniem w bloku). U mnie to pomieszczenie jest po wejsciu do domu i z niego sa dopiero drzwi do kotlowni, schowka i do holu i dalszej czesci domu.

a tu masz definicie tego slowa :-p:-p:-p, hehehe tak na przyszlosc :-p:-p:-D:-D
Przedsionek – pomieszczenie pomiędzy wejściem a wnętrzem (wiatrołap). Jego zadaniem jest przede wszystkim wyrównanie różnicy temperatur panujących, zwłaszcza zimą, na zewnątrz budynku i we wnętrzu, w celu ochrony ciepła

Dobra przegrałam. Spróbowałam chlebka i teraz żałuję nie dlatego że przegrałam ale jest tak pyszny że jeszcze bym zjadła. Ale teraz już się nie dam temu zapaszkowi:eek::eek::eek::eek::eek:

Jutrzenka przecież ja wierzę że takie słowo istnieje:tak: Tylko poprostu nigdy go nie słyszałam i śmiesznie dla mnie brzmi:-D
Przedsionek też się u nas mówi, zapomniałam o tym wcześniej;-)

reklama
Do góry