reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

sylwia a dlaczego masz taki lipny internet ?? cos sie stalo ?? i napisz cos o nowym domku!! a najlepiej daj linka jako przez agencje :)

reklama
Ja wlasnie zasiadlam z piwkiem.....
Jutrzenka- u mnie tez Olivier kolo nas, ale w swoim lozeczku. A o tym oddychaniu mowicie i mi sie przypomnialo, ze jak Olivier sie urodzil to przez 5 pierwszych nocy nie spalam, bo tak sie balam, zeby nie przestal oddychac i zeby w ogole mu sie nic nie stalo :sorry::sorry: serio, mowie wam, schiza jakas
Sylwia- no pogrom jest na miescie. Ja jeszcze nic nie kupowalam, ale chyba zaczne, bo potem masz racje- puste polki.....:tak::shocked2::eek:

Edit- pozmywaly sie wszystkie :( No to ja tez ide.... pa

Ostatnia edycja:
Mam lipny internet bezprzewodowy z 3:wściekła/y: ciągle sygnał gubi i doprowadza mnie do szału.
Jak się przeprowadzimy to założymy tam stacjonarny, tu już nie było sensu linii uaktywniac i bulic 100:crazy:
Linka do domu nie ma bo już jakiś czas zniknął z oferty:tak: Ma 3 sypialnie, garaż i duży podjazd żeby Marcel miał gdzie jeździc swoimi autkami:tak: i wcale niewiele droższy niż ten poprzedni:tak:

heloł

jak by kto pytał to wiosna wiosna :-):-):-)
pięknie! aż chce się żyć!

alex mieszkam w centrum przy ruchliwej ulicy i jak nam remontowali blok, to potem robili nadbudowę nad sklepem obok bloku, a teraz zrobili sobie na placu za oknem plac budowy bo remontują główną ulicę do której mam 100 m w linii prostej ;-) najpierw nazwozili a teraz wywożą :wściekła/y: ale to dobry znak bo już kończą
pozostaje jeszcze kwestia tego placu bo ma kilku właścicieli, plan zagospodarowania niby jest a nie mogą się dogadać. i za jakiś czas pewnie znowu będę narzekać, że hałasują jak się wezmą za robotę :-D
sylwia ja gdzieś czytałam, że do 2 roku życia :sorry: a podstawy mam bo kinia lubi zasnąć nosem wciśniętym w pościel
paula kontunuuję :-D u nas jest tak, że tomek rano wstaje i mu dzwoni budzik więc wcześniej jak spaliśmy wszyscy to się budziliśmy :sorry: teraz jest dobrze... skoro jemu odpowiada to mnie tym bardziej. jak kupię młodej łóżko będzie lepiej a jak przeniesiemy nasze do dużego - najlepiej :-) jakoś tak powoli rozkłada nam się to w czasie ;-)

przyszła dzisiaj do nas babcia - moja mama i wyszla z nami na spacer. a że miała buty na obcasie (co dla kini jest dziwne bo mama nie ma ;-)) zaczęła babci podwijać nogawki i pytać: to to jest? ;-) oglądnęła jeden but, nastąpiła chwila zastanowienia po czym mówi: dudi (drugi). spojrzała oglądnęła i mówi: już! znaczy się zakodowała nowość :-D no uśmiałyśmy się jak nie wiem :-D bokażdy but musiał być oglądnięty ;-) a minę miała przy tym strasznie skupioną i to nas rozśmieszyło :-D

Czesc dziewuszki:-)
A do mnie jedzie krolowa Elzbieta.... nana nana na....:tak: z ksiezniczka Gajutka.....:tak::-)

U nas tez wiosna.....:tak:

Milego dnia.... musze leciec, bo trzeba czerwony dywan rozwinac.....:-p;-):-)

reklama
Do góry