reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

sylwia a dlaczego masz taki lipny internet ?? cos sie stalo ?? i napisz cos o nowym domku!! a najlepiej daj linka jako przez agencje :)

reklama
Ja wlasnie zasiadlam z piwkiem.....
Jutrzenka- u mnie tez Olivier kolo nas, ale w swoim lozeczku. A o tym oddychaniu mowicie i mi sie przypomnialo, ze jak Olivier sie urodzil to przez 5 pierwszych nocy nie spalam, bo tak sie balam, zeby nie przestal oddychac i zeby w ogole mu sie nic nie stalo :sorry::sorry: serio, mowie wam, schiza jakas
Sylwia- no pogrom jest na miescie. Ja jeszcze nic nie kupowalam, ale chyba zaczne, bo potem masz racje- puste polki.....:tak::shocked2::eek:

Edit- pozmywaly sie wszystkie :( No to ja tez ide.... pa

Ostatnia edycja:
Mam lipny internet bezprzewodowy z 3:wściekła/y: ciągle sygnał gubi i doprowadza mnie do szału.
Jak się przeprowadzimy to założymy tam stacjonarny, tu już nie było sensu linii uaktywniac i bulic 100:crazy:
Linka do domu nie ma bo już jakiś czas zniknął z oferty:tak: Ma 3 sypialnie, garaż i duży podjazd żeby Marcel miał gdzie jeździc swoimi autkami:tak: i wcale niewiele droższy niż ten poprzedni:tak:

heloł

jak by kto pytał to wiosna wiosna :-):-):-)
pięknie! aż chce się żyć!

alex mieszkam w centrum przy ruchliwej ulicy i jak nam remontowali blok, to potem robili nadbudowę nad sklepem obok bloku, a teraz zrobili sobie na placu za oknem plac budowy bo remontują główną ulicę do której mam 100 m w linii prostej ;-) najpierw nazwozili a teraz wywożą :wściekła/y: ale to dobry znak bo już kończą
pozostaje jeszcze kwestia tego placu bo ma kilku właścicieli, plan zagospodarowania niby jest a nie mogą się dogadać. i za jakiś czas pewnie znowu będę narzekać, że hałasują jak się wezmą za robotę :-D
sylwia ja gdzieś czytałam, że do 2 roku życia :sorry: a podstawy mam bo kinia lubi zasnąć nosem wciśniętym w pościel
paula kontunuuję :-D u nas jest tak, że tomek rano wstaje i mu dzwoni budzik więc wcześniej jak spaliśmy wszyscy to się budziliśmy :sorry: teraz jest dobrze... skoro jemu odpowiada to mnie tym bardziej. jak kupię młodej łóżko będzie lepiej a jak przeniesiemy nasze do dużego - najlepiej :-) jakoś tak powoli rozkłada nam się to w czasie ;-)

przyszła dzisiaj do nas babcia - moja mama i wyszla z nami na spacer. a że miała buty na obcasie (co dla kini jest dziwne bo mama nie ma ;-)) zaczęła babci podwijać nogawki i pytać: to to jest? ;-) oglądnęła jeden but, nastąpiła chwila zastanowienia po czym mówi: dudi (drugi). spojrzała oglądnęła i mówi: już! znaczy się zakodowała nowość :-D no uśmiałyśmy się jak nie wiem :-D bokażdy but musiał być oglądnięty ;-) a minę miała przy tym strasznie skupioną i to nas rozśmieszyło :-D

Czesc dziewuszki:-)
A do mnie jedzie krolowa Elzbieta.... nana nana na....:tak: z ksiezniczka Gajutka.....:tak::-)

U nas tez wiosna.....:tak:

Milego dnia.... musze leciec, bo trzeba czerwony dywan rozwinac.....:-p;-):-)

reklama
Do góry