reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
witam po kilku dniach nieobecności:-) miałam trochę spraw zaległych i jeszcze w piątek byłam na szkoleniu. Tak się wysiedział aż mnie tyłek rozbolał
ale dużo zmian jest więc trzeba było słuchać
Łukasz właśnie śpi, ja dom trochę posprzątałam ale jeszcze nie skończyłam. Jak mały wstanie to pojedziemy do teściów na inspekcję.
kachwawa- to zrozumiałe że się denerwujesz ale na pewno będzie wszystko ok
stefanka- ale pomysłowa ta twoje córcia, ciastko pomalować kredką hihi
asia- zdrówka i oby wyniki były ok
kata- ucałuj paluszka Kini
paula- udanego łikendu;-)
kasiamaj- skąd ty wytrzasnęłaś taki obrazek
basia- zdrówka dla was, jaki interes wymyśliłaś?
jutrzenka, weroniczka - przespanych nocek wam życzę
buzioli dla wszystkich
a my choć mieszkamy tylko 60 km od centrum epidemii grypy to jakoś jeszcze nie chorujemy. W mieście w którym pracuję odizolowują wszystkich przybyszów z Ukrainy, którzy maja jakieś chorobowe objawy. Ale już jest wiele przypadków zachorowań. W aptekach wykupują leki przeciwgrypowe a o maskach to już nie ma co wspominać. Urząd miasta wykupił wszystkie i wysłał na Ukrainę
u magdy wszystko ok, ale trzeba by było ją tu przywołać bo nas zaniedbuje
ale dużo zmian jest więc trzeba było słuchać
Łukasz właśnie śpi, ja dom trochę posprzątałam ale jeszcze nie skończyłam. Jak mały wstanie to pojedziemy do teściów na inspekcję.
kachwawa- to zrozumiałe że się denerwujesz ale na pewno będzie wszystko ok
mi też jest wszystko jednohihihih a mi tam wszystko jedno czy jest czy jej niema a co tam nuech sie dzieje ...... huhihihiihihihi
stefanka- ale pomysłowa ta twoje córcia, ciastko pomalować kredką hihi
asia- zdrówka i oby wyniki były ok
kata- ucałuj paluszka Kini
paula- udanego łikendu;-)
kasiamaj- skąd ty wytrzasnęłaś taki obrazek
basia- zdrówka dla was, jaki interes wymyśliłaś?
jutrzenka, weroniczka - przespanych nocek wam życzę
buzioli dla wszystkich
a my choć mieszkamy tylko 60 km od centrum epidemii grypy to jakoś jeszcze nie chorujemy. W mieście w którym pracuję odizolowują wszystkich przybyszów z Ukrainy, którzy maja jakieś chorobowe objawy. Ale już jest wiele przypadków zachorowań. W aptekach wykupują leki przeciwgrypowe a o maskach to już nie ma co wspominać. Urząd miasta wykupił wszystkie i wysłał na Ukrainę
u magdy wszystko ok, ale trzeba by było ją tu przywołać bo nas zaniedbuje
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Siemanko ziomalki;-):-)
Młodsza śpi a starszy muli na kanapie, pewnie zaraz odpłynie
Jednak będziemy się przeprowadzac Łooooo matko tyle pakowania kto przyjedzie mi pomóc??
Młodsza śpi a starszy muli na kanapie, pewnie zaraz odpłynie
Jednak będziemy się przeprowadzac Łooooo matko tyle pakowania kto przyjedzie mi pomóc??
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hehehe dzięki za te kopy w tyłek :-) Teraz zaczęła mnie jeszcze kość ogonowa boleć :-)
T. mi dzisiaj zabronił wychodzić z łóżka i wspaniałomyślnie zajmuje się Olisiem. Oj będę miała później sprzątania po tych ich zabawach A ja zamiast leżeć to się plączę po domu, bo takie leżenie to nie dla mnie, zresztą odruchowo co chwilę muszę chłopaków kontrolować ;-) Mówię Wam, T. normalnie Olisiowi na wszystko pozwala i cieszy się jak głupi, bo Prezesiątko a to go kopnie, a to złapie za włosy, a to ugryzie, a to zabawką stuknie, a ten oszołom zamiast zwracać mu uwagę to się cieszy
T. mi dzisiaj zabronił wychodzić z łóżka i wspaniałomyślnie zajmuje się Olisiem. Oj będę miała później sprzątania po tych ich zabawach A ja zamiast leżeć to się plączę po domu, bo takie leżenie to nie dla mnie, zresztą odruchowo co chwilę muszę chłopaków kontrolować ;-) Mówię Wam, T. normalnie Olisiowi na wszystko pozwala i cieszy się jak głupi, bo Prezesiątko a to go kopnie, a to złapie za włosy, a to ugryzie, a to zabawką stuknie, a ten oszołom zamiast zwracać mu uwagę to się cieszy
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
halo jest tu ktos bo ja jestem ;-)
Aga kurde zycze Wam duzo zdrowka, zeby do Was ta grypa nie doszla
Sylwia kupuj mi bilet na samolot to Ci pomoge
Kacha Ty sie wez pomoz i da chlopu syna porozpieszczac ;-)
Aga kurde zycze Wam duzo zdrowka, zeby do Was ta grypa nie doszla
Sylwia kupuj mi bilet na samolot to Ci pomoge
Kacha Ty sie wez pomoz i da chlopu syna porozpieszczac ;-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Jutrzenka a na miotle nie możesz przyleciec?
Coś bym zjadła ale........
1.nie wiem co:-(
2.nie chce mi się wstawac żeby sobie przyniesc
Coś bym zjadła ale........
1.nie wiem co:-(
2.nie chce mi się wstawac żeby sobie przyniesc
Weroniczka
Klub grudniówek'07
A ja dziś pół dnia sama jestem z Małgosią. Mówię Wam ale sobie miło spędziłyśmy czas. Pierwszy nasz babski wieczór;-);-);-);-);-) A teraz maleńka śpi a ja czekam na męską część rodziny bo zaraz mają być. No i czekam też aż ciacho się upiecze na jutrzejszą imprezkę urodzinową
A ja bym się Sylwia napiła jakiegoś lodowatego drinka ale nie mam nic do wódki:/
A ja bym się Sylwia napiła jakiegoś lodowatego drinka ale nie mam nic do wódki:/
jutrzenka
Sylwia no wiesz a co ja jakas czarownica jestem czy co . I badz tu dobry i zaoferuj pomoc
Weroniczka duza imprezke robicie?? a gdzie chlopakow wyslalas?
Weroniczka duza imprezke robicie?? a gdzie chlopakow wyslalas?
jutrzenka
a ja dla odmiany mam rozne rzeczy do wodki tylko wodki nie mam
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Imprezka tylko dla rodziców i rodzeństwa czyli : 17 osób ( miało być 21 ale brat z Warszawy nie przyjechał ). A chłopaki pojechali na wieś do rodziny męża.