reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jutrzenka po tygodniu pracy bylam zmeczona i wczoraj bylismy w restaurauracji i sie najadlam jak ...!! usypialam na stojaco heheh

reklama
witam po kilku dniach nieobecności:-) miałam trochę spraw zaległych i jeszcze w piątek byłam na szkoleniu. Tak się wysiedział aż mnie tyłek rozbolał:szok::szok::szok:
ale dużo zmian jest więc trzeba było słuchać:sorry2:
Łukasz właśnie śpi, ja dom trochę posprzątałam ale jeszcze nie skończyłam. Jak mały wstanie to pojedziemy do teściów na inspekcję.

kachwawa- to zrozumiałe że się denerwujesz ale na pewno będzie wszystko ok:tak::tak:
hihihih a mi tam wszystko jedno czy jest czy jej niema a co tam nuech sie dzieje ...... huhihihiihihihi
mi też jest wszystko jedno:-p
stefanka- ale pomysłowa ta twoje córcia, ciastko pomalować kredką hihi:-D:-D
asia- zdrówka i oby wyniki były ok:tak::tak:
kata- ucałuj paluszka Kini
paula- udanego łikendu;-)
kasiamaj- skąd ty wytrzasnęłaś taki obrazek:szok::szok::szok:
basia- zdrówka dla was, jaki interes wymyśliłaś?
jutrzenka, weroniczka - przespanych nocek wam życzę:tak::tak:
buzioli dla wszystkich

a my choć mieszkamy tylko 60 km od centrum epidemii grypy to jakoś jeszcze nie chorujemy. W mieście w którym pracuję odizolowują wszystkich przybyszów z Ukrainy, którzy maja jakieś chorobowe objawy. Ale już jest wiele przypadków zachorowań. W aptekach wykupują leki przeciwgrypowe a o maskach to już nie ma co wspominać. Urząd miasta wykupił wszystkie i wysłał na Ukrainę:dry:

u magdy wszystko ok, ale trzeba by było ją tu przywołać bo nas zaniedbuje:dry:

Siemanko ziomalki;-):-)

Młodsza śpi a starszy muli na kanapie, pewnie zaraz odpłynie:tak:
Jednak będziemy się przeprowadzac:tak: Łooooo matko tyle pakowania:wściekła/y: kto przyjedzie mi pomóc??

Hehehe dzięki za te kopy w tyłek :-) Teraz zaczęła mnie jeszcze kość ogonowa boleć :-)
T. mi dzisiaj zabronił wychodzić z łóżka i wspaniałomyślnie zajmuje się Olisiem. Oj będę miała później sprzątania po tych ich zabawach :sorry2: A ja zamiast leżeć to się plączę po domu, bo takie leżenie to nie dla mnie, zresztą odruchowo co chwilę muszę chłopaków kontrolować ;-) Mówię Wam, T. normalnie Olisiowi na wszystko pozwala i cieszy się jak głupi, bo Prezesiątko a to go kopnie, a to złapie za włosy, a to ugryzie, a to zabawką stuknie, a ten oszołom zamiast zwracać mu uwagę to się cieszy :cool2:

halo jest tu ktos bo ja jestem ;-):tak:

Aga kurde zycze Wam duzo zdrowka, zeby do Was ta grypa nie doszla

Sylwia kupuj mi bilet na samolot to Ci pomoge :tak:

Kacha Ty sie wez pomoz i da chlopu syna porozpieszczac ;-):-D

A ja dziś pół dnia sama jestem z Małgosią. Mówię Wam ale sobie miło spędziłyśmy czas. Pierwszy nasz babski wieczór;-);-);-);-);-) A teraz maleńka śpi a ja czekam na męską część rodziny bo zaraz mają być. No i czekam też aż ciacho się upiecze na jutrzejszą imprezkę urodzinową:tak::tak::tak::tak:

A ja bym się Sylwia napiła jakiegoś lodowatego drinka ale nie mam nic do wódki:/

Sylwia no wiesz :cool::cool: a co ja jakas czarownica jestem czy co :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. I badz tu dobry i zaoferuj pomoc :dry::dry:

Weroniczka duza imprezke robicie?? a gdzie chlopakow wyslalas?

reklama
Imprezka tylko dla rodziców i rodzeństwa czyli : 17 osób ( miało być 21 ale brat z Warszawy nie przyjechał ). A chłopaki pojechali na wieś do rodziny męża.

Do góry