reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asiu szybko prostuj te swoje sprawy i wracaj na BB i odgoń myśli, że Fifulec może coś załapać:tak:
Wiecie co, mam normalnie dość, Oliś daje nam takiego czadu, że oszaleć można. Dzisiaj w ciągu dnia 3 godziny się darł, a jak skończył to zaczął się szczerzyć i brawo sobie bił :sorry2: Teraz niby grzecznie się bawi, ale o tej porze to już dziecko w jego wieku spać powinno, pewnie znowu zalegnie o 1 :no:
Jeszcze cały czas to cholerne kłucie mnie męczy, dobrze, że w niedzielę ten szpital, bo chodzę jak terminator i jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów. No i w ogóle tak jakoś non stop ryczeć mi się chce :-( Wkręcam sobie różne głupie rzeczy i później zamykam się w kiblu i ryczę:-(

reklama
Kaśka kopa w dupę dostaniesz jak będziesz się nakręcała!!! :wściekła/y: Wszystko ok. Nie raz słyszałam że ciężarną kłuje coś z którejś strony... ;-) Co się martwisz!!!??? Wrzuć na luzik :tak:

No niby tak, ale mnie cały czas kłuje i już sobie wkręcam, że na pewno łożysko się odkleja itp. :-( W dodatku czuję się jak słoń w składzie porcelany...

dzień dobry weekendowo

Jak ja nie luie soboty to wam mówie... o zawsze siedze sama praktycznie od rana do wieczora:-( ehh chyba se zadzwonie po mame żeby wpadła

Elcia ja też wczoraj @ (spóźniona) a najlepsze jest to, że od ok 1.5 tygodnia miałam wszystkie ojawy ciążowe:sorry: już byłam pewna że bedzie masakra, ale ufff na szczęście nie;-):sorry2:

miłego weekendu, ide cos porobić w chałpie

dzien doberek
ATATA hihihihih to cieszysz sie ze przyszła co???? hihihih a mi tam wszystko jedno czy jest czy jej niema a co tam nuech sie dzieje ...... huhihihiihihihi

buziaczki dla wszystkich:))
a KACHA WAWA jezeli Paula za lekko ci kopneła to ja poprawie.... przestan sie martwic ja wiem ze rózne mysli przychodza do głowy i łatwo nam powiedziec nie martw sie ..... bedzie dobrze cmok cmok

hej

no i sobota a ja w domciu tak wyjatkowo bo nabieram sił po wczorajszym ataku grypy jelitowej wszystkich nas kuba zaraził i mnie i R i teściową więc wczoraj kuba w żłobku był a my mielismy szpital w domu ale dzis juz lepiej jest o niebo tylko osłabiona jestem strasznie

ide bo moje samodzielne dzecko wszystko chce robić sam i właśnie sam skacze z krzesełka :-D:-D
miłego weekendu

witam sie i ja :)
my wlasnie wstalysmy hehhe moja kochana chyba wiedziala ze mama padnieta i chce sie wyspac !!
a teraz wlasnie siedzi w swoim kaciku i maluje wszystko kredka swiecowa. wczoraj J malo na zawal nie padl bo nagle Gi podchodzi do niego z ciastkiem w raczce z jakims zielonym nalotem?!?! on myslal ze to plesn i ze to jakies stare ciastko?? ale nie miescilo mu sie to w glowie gdzie by sie takie ciastko uchowalo i zaczal ogladac ze wszystkich stron i okazalo sie ze to Gi kredka pomazala ciastka :)

reklama
dzien dobry

ja mam fatalny dzien, wstalam z potwornym bolem glowy, wzilam dwie tabletki i jest niby lepiej ale i tak jakas zdechla jestem. Wszystko przez to ze kuba dzis znow zle w nocy spal, do tego od okolo 4 z nami, potem R go przelozyl jak szedl na sluzbe do lozeczka to sie przebudzil ale dal mu misia i polezal i zasnal i wslat przed 9. Ale ja i tak ni pospalam, jakos nie moglam potem zasnas, jak zasnelam to zaraz sie obudzilam a ze R mi rozpalil w kominku przed wyjsciem to sie podnioslam zeby dolozyc a ze zdazylo wygasnac to musialam z nim walczyc i bylo po spaniu.

Teraz wpakowalam kube do lozeczka, mam nadzieje ze zasnie to i ja sie poloze.

Alex Dotka nie ma netu, z tego co z nia gadalam to mowila ze w tym roku pewnie juz nie bede mieli, takze spoko, nie Twoja wina ;-)

Stefanka a po czym Ty taka wymeczona??

Agatka a ja osobiscie lubie sobote bo jeszcze jeden dzien wolnego przede mna ;-)

Kacha na pewno wszystko jest ok, trzym sie kochana, juz niedlugo i Jessi bedzie po drugiej stronie :tak:

tyle ode mnie na teraz bo zle sie czuje, oprocz bolu glowy bol gardla :-:)-:)-(

bede potem i na nocnej zmianie. Licze ze tez bedziecie bo jestem sama wiec potrzebuje towarzystwa.

milego dnia

Do góry