reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczko-Jutrzenka wrzuciła na zabawkach że jest nowa gazetka w real-u z zabawkami właśnie przeglądam.
Jutrzenko-może???-tego jeszcze nie wiem???-nie uważamy jak robimy potem będziemy robić jak uważamy :-D:-p-ale pewnie i tak nic z tego.....

reklama
Dobry na wieczór.
Mam chwilkę więc wpadłam sie przywitać i poczytać co u Was - zresztą standardowo.
U nas płeć słaba zachorowała, a jak facet w domu chory to już katastrofa!!
We wtorek jadę obejrzeć lokal i do Urzędu Pracy i się zobaczy co dalej. Jestem po rozmowach wstępnym z dostawcą ciuchów nowych muszę jeszcze tylko znaleźć jakąś solidną hurt z używaną.
A generalnie to chcę otworzyć sklep z odzieżą nową, używaną, biżuteria, różnego rodzaju dodatki do domu i trochę zabawek. Zobaczymy. Trzymajcie mocno kciuki :tak::tak:

Hej Basiu.

Basia strasznie cię przepraszam dopiero teraz przypomniałam sobie o rękawiczkach. Kochana podaj mi proszę jeszcze raz dane do przelewu na PW. A za wysyłkę i rękawiczki bardzo Ci kochana dziękuję.

No Witaj.
absolutnie nic się nie stało i nie masz mnie za co przepraszać, wiem że jesteś strasznie zajęta i zmęczona po tych nieprzespanych nocach. Mam tylko nadzieję że choć jedna para Ci się podobała. Większość to mój Alex wybierał.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry