reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam

Asia trzymam kciuki za wyniki badan, bedzie dobrze :tak::tak:, milego weekendowania u mamusi ;-);-)

Paula zyjesz?? :-p:-p:-p:-D:-D, co fajnego kupilas??

Weroniczka to sobie odpoczniesz jutro, ja dla odmiany jutro jestem sama bo R ma sluzbe 24h

Kasia kuba wyladowal ;-), milego wieczorka z sis :tak:

Kata ojj biedna Kinia, u nas dzis tez okropny dzien, kuba byl z dziadzkiem i wyjatkowo dzis dziadek mowil ze plakal, marudzil, jak ja wrocilam bylo to samo, chyba pogoda dzis zle wplywala na dzieci :confused::confused:

wogole on dzis biedny, pod nosem ma strasznie czerwone i go boli :-:)-:)-(, katar jeszcze ma i kaszle

a ja siedze i jem frytki i zaraz sobie chyba herbatke zrobie :tak:

reklama
Prawdę mówiąc Jutrzenko ja też wolę ten czerwony drink. No ale mąż mi kupił więc piję. Ale ten też jest smaczny.
A mnie się oczy kleją. ale jeszcze zbyt wcześnie żeby iść spać bp pewnie za godzinę obudziłabym się i później do północy nie mogłabym zasnąć.

ejj smaka robicie a ja o suchym pysku siedze :dry::dry:, niby mam jakiego redsa i lecha w domu ale nie chce mi sie :sorry2::sorry2:

a kto wie co sie dzieje z Magda?? juz dawno nic nie pisala ??

Ja kiedyś bardzo lubiałam piwo a im bardziej gorzkie tym smaczniejsze. A teraz w ogóle mi nie smakuje. Jeszcze babskie piwo typu karmi czy reds czasem wypiję ale bez wielkiego entuzjazmu.

A co do Magdy to nie wiem co z nią.

Czesc
Smaka mi tylko tymi alkoholami narobilyscie, zaraz i ja po cos siegne......:tak:

Zdroweczko u nas lepiej, katar puszcza i w ogole jest fajnie znow oddychac.....:-)

Kata- biedna Kinia! Oby szybko sie wygoilo.....
Asia- hej hej:-) Siadaj i pisz jak tylko bedziesz miala chwilke.....:tak::-)
Jutrzenka- zdrowka dla Kubusia.....

No wlasnie, co z Magda? I Dota? Bo Dotka zniknela jakos w tym czasie co ja do Polski jechalam i moze dlatego nic nie wiem, co sie z nia dzieje.... Wie ktos?

reklama
Alex przyznaj się że Dotkę załatwiłaś! :dry::-p W sumie obie z wybrzeża... hmmm... jak to było... :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Dota się przeprowadziła do nowego gniazdka i ciągle nie ma netu chyba.;-)

Do góry