reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka ja czekam na dzień w którym odstawię małą od cyca i wypiję chyba całą butelkę pasoa z soczkiem pomarańczowym:tak:

Jutrzenka to wróżki na miotle nie latają?:szok: Ja myślałam że tak:-p

reklama
bry-jestem i ja.
czytam Was troszkę i ładuję fotki do wysłania żeby mi wywołali.
byli u nas moi rodzice posiedzieliśmy sobie -przyjechali po sis.
wczoraj też było miło choć K trochę dał nam czadu przed spaniem.....
w nocy zasikał 2 kompl.piżamek.

a jak już jestem przy piżamkach to w stonce mają być dla dzieciaków fajne.

a mnie znów bolą cycki.:zawstydzona/y:

Asiu-hej.trzymam kciuki żeby było dobrze-a jak Fifi...-lepiej???
Jutrzenko-nie piłam jeszcze takiego specyfiku...a sama je robisz???-kurcze bidulko oby wszystkie bóle Was opuściły!!!
Kaśka-podziwiam Cię!!! kobito!!!twarda babka z Ciebie!!!wszystko bedzie dobrze-proszę sobie nic nie wymyślać!!!-potrzebujesz odpoczynku!!! i dobrze że chłopaki się sobą zajmują a Ty odpoczywaj.a za jutro trzymam kciuki!!!
Grzechotko-miłego i Tobie.
Stefanko-ale maraton senny :-D
Aga-trzymajcie sie zdrowo-kurcze z tą grypą.
Sylwia-super wiadomość-gratuluję.
Weroniczko-hej

Jutrzenko-co ja też ????:confused::-D.

hehe wskoczyly posty przed moim, mialo byc ze tez ogladam mam talent :-D:-D

a pytasz o ten drink kaktus i granat?? Nie robie sama, kilka razy kupilam i jest pycha. U nas to bylo kiedys w Carefourze (choc ostatnio nie bylo) i jesli sie nie myle to w Biedronce :tak:. To chyba stalo tam gdzie wodka, w takich butelkach 0,33, drinki sa kolorowe, niebieskie, czerwone. A nazywaja sie roznie, ale nie pamietam juz jak

A Ty w ciazy nie jestes ze tak sie cycki bola :-p:-p

reklama
Do góry