kasiamaj
mama 2007/2010
bry ;-)
my dziś cały dzień gdzieś latamy.
jest jeszcze u mnie siostra-robiłyśmy zakupy
u nas dziś tak zimno -brrrrrr.
zastanawiamy się co z RUFIM począć-podrapał nam samochód bo chyba chciał lusterka poodgryzać i tylną wycieraczkę....
i .....standardowo zażarł nam ramkę od rejestracji tym razem tylna!!!!!
mamy go już dość!!!-kiedy on z tego wyrośnie????
za ten samochód J tak się w**** że od razu chciał go sprzedawać!!!!
Kuba dziś dostał samochód
(za jeden z talonów)które wygrał.kupa hałasu w domu-bo on na baterie....jeżdzi świeci światłami robi ijo-ijo i gra!!!!
czadowy-(Jak dla Kuby) ale po dłuższym czasie uszy więdną
jutro jedziemy na imieniny do mojej mamy i teściowej-musze kwiatki przyozdobić.....-o właśnie jeszcze to mi na dziś zostało.
szukam jeszcze dla Kuby lokomotywy-żeby mu kupić....
ale nie takiej w rodzaju "tomka"-coś na podobę takiej.....
ale nie mogę znaleźć (kiedyś byłam w lumpeksie)i była taka z zabawkach...Kuba sobie ją wyszperał ale taka babka podeszła do niego i mu z rączek wyrwała mówiąc że ona tylko pójdzie cenę sprawdzić.......i mu nie oddała...........Kuba strasznie się rozpłakał....łzy mu jak grochy leciały (wredny babsztyl) zjechałam ją mówiąć że tak się dziecku nie wyrywa-ale ona jakaś szurnięta była.....
ta lokomotywa była trochę nikompletna-bo kominów nie miała...ale co dziecko sobie trzymało i żaden babsztyl nie miał prawa mu tej zabawki wyszarpywać!!!!
no nic-jakoś udało się go uspokoić.
Kuba uwielbia lokomotywy........musże mu coś poszukać w sklepach.
co porabiacie????
my dziś cały dzień gdzieś latamy.
jest jeszcze u mnie siostra-robiłyśmy zakupy
u nas dziś tak zimno -brrrrrr.
zastanawiamy się co z RUFIM począć-podrapał nam samochód bo chyba chciał lusterka poodgryzać i tylną wycieraczkę....
i .....standardowo zażarł nam ramkę od rejestracji tym razem tylna!!!!!
mamy go już dość!!!-kiedy on z tego wyrośnie????
za ten samochód J tak się w**** że od razu chciał go sprzedawać!!!!
Kuba dziś dostał samochód
czadowy-(Jak dla Kuby) ale po dłuższym czasie uszy więdną
jutro jedziemy na imieniny do mojej mamy i teściowej-musze kwiatki przyozdobić.....-o właśnie jeszcze to mi na dziś zostało.
szukam jeszcze dla Kuby lokomotywy-żeby mu kupić....
ale nie takiej w rodzaju "tomka"-coś na podobę takiej.....
ta lokomotywa była trochę nikompletna-bo kominów nie miała...ale co dziecko sobie trzymało i żaden babsztyl nie miał prawa mu tej zabawki wyszarpywać!!!!
no nic-jakoś udało się go uspokoić.
Kuba uwielbia lokomotywy........musże mu coś poszukać w sklepach.
co porabiacie????