reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula tak to jest hehe z chlopem zle a bez jeszcze gorzej hehehhe

Co prawda to prawda... :rofl2:

co do psa....
tak to prawda szlag człowieka trafia.....jak taki rzeczy mają miejsce!!!!
np.koleżanki labrador zjadł im oszczędnosci-w sumie 2tysiące!!!!!!
choć kasy było więcej.przywiażli z zagranicy i mieli na początku tygodnia do banku zanieść...wyszli tylko na godz.z domu....
pies dobrał sie do kasy i po stówce sobie zajadał!!!!
ciekawa jestem kto by wytrzymał na widok takiego obrazka po powrocie do domu????
:szok: ło matko!!!

reklama
Stefanko-sama też już jadłam ale nie w takiej ilości jak J.pochłania bo by mi wątroba siadła!!!-nie mogę tyle.
co do Jutrzenki-to na razie mnie nie zawiodła.....:-phehehehe.
a z włosami co chcesz zrobić???obciąć czy pomalować???

mamy też inne specyfiki mojej teściowej-naturalny antybiotyk -jak ona to nazwała...wiem ze jest tam czosnek,miód,sok z ogórków kiszonych...inie wiem co jeszcze...ale skuteczne.i w smaku też ok.

o widze że Jutrzenka mnie uprzedziła postem.
pamiętam że też balujecie w sobotę....no z tym kacem to ciekawe kto większego zaliczy.:-D:-D:-D

EDIT-
o jeszcze Paula -jest ;)
no ło- matko..........
myślałam że Anka wyjdzie z siebie................jak wrócili z miasta i zobaczyli jak piesio sobie wyciąga z szafeczki po stówkach...dobrze ze szybko wrócili bo ciekawe ile byłoby w sumie jak jeszcze trochę by ich nie było.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
U nas pierwsza przespana nocka od 4 dni. Śmieszne, ale w nocy chyba ze 3 razy wstawałam sprawdzic czy oddycha bo było tak cicho....
za mi się całą noc śniły takie pierdoły że głowa boli, śniło mi się że mój tato umarł - czuję się gorzej niż po tych 3 nocach które miałam nieprzespane.
Poza tym u nas wszystko na dobrej drodze... Cieszę się że będziemy mieli wreszcie sypialnię i w ogóle na szykujące się zmiany...
Jak mały zaśnie to wpadnę poczytac co u Was, bo jestem do tyłu z wiadomościami i niezbyt komfortowo się z tym czuję, bo tylko Wam zawracam głowę sobą a nie wiem co u Was...
Całuski i miłego dzionka, pomimo tego że u nas ohydna pogoda :-:)-:)-(.

dzien dobry
no niestety my dzis ruszamy do lekarza :( młoda miała w nocy znów 39 st a w dzien 38 non stop :(
nos zapchany niema kataru ale jakos cos tam zalega:( i taka biedna mówi ała i marudna jak niewiem co
miłego dnia lachonki

cześć:-)
troszkę byłam zajęta ostatnio i nie mogłam zajrzeć, ale jestem już:-)
wprawdzie na chwilę ale.... i sposobem stefanki- odpowiem tylko na posty z tej strony (bo jeszcze mam dużo pracy)
stefanka- i kolor tez taki byś chciała?:eek:
basia- ja też tak miałam jak Łukasz zaczął lepiej sypiać w nocy to ja i tak się budziłam jak zaprogramowana dokładnie o tych samych porach co mały sie budził:sorry:
kasiamaj- a to pies:szok::szok: ja się wściekłam na mojego jak mi klapka zjadł a co dopiero
pieniądze:szok::szok::szok:
elcia- zdrówka dla Oliwki
viki- powodzenia dla Damiana no i żeby go choróbsko nie rozłożyło:tak::tak:
asia- żeby ci szybko dzień zleciał w pracy:tak::tak:
paula- oby do piątku:tak::tak:
jutrzenka- ja też nie byłam bita, ale czasami jak Łukasz rozrabia to aż mi ręka leci, ale się powstrzymuje i też mu mówię że jak się nie uspokoi to będziemy trzepać pampersa, a on się śmieje łobuziak jeden:-D:-D:-D
i co więcej pozdrowionka dla wszystkich

Hej!!!

My właśnie wróciłyśmy z potwornego spaceru... Julka jest tak zazdrosna o Amelkę że ciągle kaze się nosić na rękach... :eek::shocked2: i na to zwłaszcza na spacerach... nie złazi ze mnie :-( oby jej to szybko przeszło... :confused2:

Aga ale nie do tego piątku... D przyjeżdża do domu co drugi weekend bo sporo taka podróż kosztuje... :zawstydzona/y:

Stefanka fryzurka supeeer... :tak:;-)

Ela daj znać co z Oliwką... :tak:

Asia miłego, miłego... ;-)

Kasia mnie po czosnku żołądek boli... atakuj tymi specyfikami żeby do impry się wyleczył... :-)

reklama
Do góry