reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzień dobry

chcieliśmy się pochwalić-Kubuś zajął 2 miejsce w konkursie muszkieterów ;)
wszystkim za głosy dziękujemy.:tak:;-)
dzisiaj odebraliśmy nagrodę-bony o wartości 150zł.(na Kuby wydatki):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

Kasiamaj, no to gratki dla Kubusia za II miejsce.
Stefanko, dziękuję, TY też pozdrów Zdzisiunię ode mnie. Fajna z niej dziewuszka, hehehe, mimo że ma instynkty mordercze:-D
Aga, nie śpij w pracy, bo jeszcze coś źle zrobisz i będzie ....
Monia, dobrze będzie. A właśnie, co z pracą w woju? Pozdrawiamy i buziaki dla Wiktorka.
Jutrzenka, jak Kuba?

U nas dziś słonecznie, ale zimno. Wieje bardzo.

A u mnie dziś będzie nocowała koleżanka z rówieśnikiem Filipa. Chyba zwariuję, hehehe

Ale jestem zła... Czy w domu może coś zginąć? Filip gdzieś rzucił swój pociąg Tomka i przepadł. Obszukałam całe mieszkanie, łącznie z odsuwaniem łóżek, w szafkach, nawet w koszu i przepadł. Jestem zła, bo to tania zabawka nie była. Kiedyś tak cisnął skarpetę i do tej pory się nie znalazła. Kurde, to moje dziecko to ma zdolności do rzucania. Jak coś rzuci, to nie ma co podnosić, bo wyparowało. Wrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hejka

Asiacur ciesz się że rzuca swoimi rzeczami; Wiktor już pozbawił K. kilku gadżetów...tak schował, że juz pół roku szukamy. Istnieje prawdopodobieństow że juz dawno na wysypisku leży ;-)

Kasia Brawo dla Kubusia !

Monia głowa do góry! Będzie dobrze, trzymam kciuki!

A ja od rana mam zawroty głowy i jest mi niedobrze :confused2:

hejo

Asia moze sie znajdzie jeszcze w jakims nietypowym miejscu, a duzy byl ten pociag??

Monia a jak z ta praca meza??

Kasia gratuluje :tak:

dzieke za pytania o kube. Dzwonilam do mamy, mowi ze jest troche lepiej ale jest jeszcze marudny. Krotko spal i wstal z placzem. Zobacze jak wroce sama bo moja mama troszke przewrazliwiona jest.

i tyle narazie, zaraz 16 i do domku

do wieczorka

A o mnie nikt nie pyta :-p:cool2:

Czekam na męża :-) jeju jeszcze chwila i powinien być...
A mała jak na złość usnęła :cool2: a tak chciałam zobaczyć jej reakcję jak tata się w domu pojawi... no nic... będzie miała niespodziankę jak wstanie ;-):tak:

Poza tym to wczoraj dywan wyprałam i się suszy na dworzu ale mokry i mokry... :eek:
Może go na noc do domu przywlokę i szybciej wyschnie...

Kasia pierdółko jak twój siniak na głowie :-p
No i gratki dla Kuby!

Monia witajjj... to nie wesoło z pracą Ł. Oby szybko coś znalazł... nie może się gdzieś na chilę zachaczyć jak czeka na odpowiedź z tego wojska... :sorry: pogoń dziada :rofl2::-D

Stefanio kończy Ci się chyba wolne po mału, co? :-p;-)

Jutrzenka ja też nie mam śladu po tej gencjanie :no: wszystko się sprało... :tak: No i gencjana szybko wygoiła te rany. :tak:

Asia u nas też czasem coś przepada... Na na bieżąco trzeba w kosz na śmieci zaglądać bo często tam różne rzeczy lądują. No i butelki oraz smoczki mają swoje miejsce w pralce :-D:-D:-D

I to chyba na razie tyle.

Dla wszystkich buźki :-)

Hejka.
Czy ktośmnie jeszcze pamięta? Mam wreszcie chwilkę wolnego:tak::tak::tak::tak: Na początek pochwalę się Wam że Małgosia dwa dni temu zrobiła kilka razy samodzielnie bez trzymanki dwa kroczki:tak::tak::tak::tak::tak:
Tadeczek właśnie wszedł w okres buntu i macno mnie testuje swoim uporem i nie posłuszeństwem. Ale biedulek ma pecha bo ma cholernie upartą mamusię na którą złości i krzyki nie działają. Tak więc nie ma ze mną szans:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Asiacur tobie kochana zginęła tylko zabawka. Nam dwa dni temu dzieciaki posiały pilota od tv i nigdzie go nie ma. Szuklałam już nawet w lodówce i zamrażarce:eek::eek::eek: A nasz tv bez pilota tylko się włącz i wyłącz i zmienia a właściwie zmieniał kanały. A dlaczego zmieniał bo wczoraj mój R tak usilnie naciskał te dwa przyciski że przestały działać i teraz moiżemy oglądać tylko polsat. No i czeka nas kupno nowego tv najprawdopodobniej:crazy::crazy::crazy::crazy:

Ojej Weroniczka to szybko Małgosia zaczęła samodzielność :-):tak:
A z buntem to i u nas to samo. Krzyki, histerie, brr... ale trzeba być konsekwentnym i do przodu ;-):-)

I czekamy na zdjęcia płaszczyków jesiennych które dla dziewczynek robiłaś... :-):tak:

No wydatek niezły się szykuje. Chyba że dokupicie pilota. :tak:

reklama
No właśnie Paula najprawdopodobniej pilot tu nic nie pomoże bo coś się tv zepsuło. A zdjęcia płaszcyków już niedługo:tak::tak::tak::tak: Jak podładujębaterię do aparatu

Do góry