reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka

Weroniczka to sie wydatek szykuje, bo jeden kanal tylko ogladac to srednio ;-). I gratki dla Malgoni, zuch dziewczyna

Paula dobronej nocki :-p:-p:-p:-D:-D:-D

kuba juz lepiej, co prawda z jedzeniem dalej srednio, tzn mleko pije chetnie, danio zjadl i nawet parowke. .
Poza tym musze go pochwalic za dzielne przyjmowanie lekow, Nystatyna jest paskudna a on pozwala sobie powolutku wstrzykiwac, do tego tableka rozgnieciona i z soczkiem na lyzeczce, obrzydliwie gorzka a on dzielnie to znosi
I jak wrocilam z pracy to byl taki kochany jak zawsze, ladnie sie bawil, mowil, biegal.
Z nowych slowek to czesc (troche inaczej to brzmi ale nie przytocze) i pan.
Jak mu sie to czesc podoba, chodzi podaje reke i mowi czesc :-D:-D:-D

a gdzie reszta leniuchow???

reklama
weroniczka my zaczynamy szukanie rzeczy od pralki :-D zazwyczaj znajdujemy "skarby" ;-)
jutrzenka to z kubusiem lepiej, jak dobrze... kurde a moja kaszle i kaszle. dzisiaj już na chama próbowaliśmy jej wstrzyknąć eurespal ale gdzie tam :sorry:
kasia gratki!
paula mąż pewnie już w domciu :-p

hej
dziękujemy za wszystkie gratulacje.....
Paula-siniak mniejszy.ale nadal rozcięcie widać -mam nadzieję że uda mi się dobrze zapudrować na to wesele za tydzień.

5.gif

Ostatnia edycja:
hej

u nas jak narazie slonecznie ale chlodno, rano bylo 2 st :szok::szok:.

Bylismy w sklepie, R kupil garnitur i buty. Rany a mowia ze kobiety duzo na ciuchy wydaja :eek::eek:

Viki kurde powodzonia u lekarza, czekam na wiesci bo zaniepokoilo mnie to co napisalas :-(

milego dnia

hej!
viki co z toba ????
ja dzis siedze w domu! caly tydzien gdzies non stop latalam!
wczoraj bylam w waszym ulubionym sklepie tym od bodziakow ktore Sylwia wam przywozila, nie bylam tam z por roku :) nakupowalam ciuszkow hohoho i to wszystko za £20 hehhe
pozdrawiam was iiiii nie wiem coooo ??

Cześć lasencje!

No, pożegnaliśmy gości. Filip się wywściekał z Szymkiem. Śmieszni są, ale z dwójką bym chyba zwariowała.
Byliśmy u lekarza z Fifolem na kontroli. Wszystko niby ok, ale nie może być szczepiony przeciw grypie (druga dawka), bo nadal bierze Bactrim. No i katar ciągle jest, ale na szczęście już wodnisty. Może szybko minie.

Viki, co z Tobą? Daj koniecznie znać jak u lekarza i w ogóle.
Stefanka, a co nakupowałaś z tych ciuszków?
Jutrzenka, a sobie nic nie kupiłaś?

Słuchajcie, znalazłam "Tomka" - tę zabawkę. W śmieciach była, hehehe. Coś mnie tknęło, żeby jeszcze raz przeszukać i proszę. Znalazł się:-)

Asia nie kupilam bo nic dla mnie nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jeszcze w tygodniu polatam a jak nie to trudno, pojde w tej co bylam ostatnio. Trudno, nic na sile, nawet kolezanka mi przynosil swoja i tez wygladalam strasznie, :crazy::crazy::crazy:.

Hehe to mowisz ze syn Ci zafundowal grzebie w smieciach ;-), zdrowka dla Filipka, zeby mu ten katar minal :tak:

Viki i jak???

ale sie najadlam :sorry::sorry:, ale bylo pycha, bo robilam moje ulubione golabki

reklama
asia aa rozne rzeczy, spodnie dresiki, spodnie takie bardziej eleganckie, rajstopy, buty takie ala UGG rozowe :), opaski takie materialowe i juz nie pamietam coo...aa jeszcze legginsy :) i chyba to wszystko ale moge nie pamietac.
jutrzenka hmm dziwnych masz znajomych bo jak ci kolezanka przynosil to chyba jest z tych co lubia damskie ciuszki hehheh no ale wiesz ja nie osadzam, moze jako kolezanka to on sie sprawdza ??

Do góry