reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dobry wieczór
ja tylko na chwilkę-zaraz uciekam...
napisze innym razem czemu uciekam,

Stefciu-coś Ty wyczytała???gadaj tu zaraz!!!:-D:-p
z tą lalą to dobre-niesamowita jesteś-skąd Ty to bierzesz...:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:
Elcia-
oj nie ładnie-nie pal-to szkodzi.:tak:;-)-trzymam kciuki za T -oby mu się udało.
reszcie buziaki
a chorowitkom zdrówka!!!!!

dobrej nocy.

hejo

i poszlismy do lekarza, chcielismy do ordynatora minskiego szpitala bo przyjmuje w czwrtki ale dzis akurat byla kartka ze nie przyjmuje :crazy:

Zadzwonilam do przychodni do ktorej nalezy we trojke (jeden z tych prywatnych przychodni co sie wszedzie pootwieraly). Kuba lekarka nie przyjmowala ale dzis pierwszy dzien byla jakas nowa mloda doktorka i zgodzila sie nas przyjac.
Powiedziala ze to opryszczkowe zapalenie jamy ustnej, bardzo czesto wystepujace u dzieci w tym wieku. To jej wirusowe, mogl go albo ktos zarazic kto mial opryczke (u nas to odpada bo nie mamy nigdy opryczki) ewentualnie wirus z powietrza.
Bardzo mi sie ta lekarz podobala, przemila, dokladna. Kuba siedzial jak zaczarowany, gorzej z pokazaniem buzi bo zacisnal zeby i nie dal zajrzec :-D:-D:-D, Trzeba go bylo troche na sile wziac.
Powiedzila zeby dalej dawac te leki co dostal ale dala jeszcze od siebie HEVIRAN i powiedziala ze po 2 dniach powinno zejsc. Do tego dieta tylko plynna, zadnych owocow, nie myc zebow zeby nie powodowac krwawienia (dzis po nocy jak wstal o na smoczku i buzi mial krew zaschnieta :-()

A i poradzila kupic Dentinox i jak bedzie cierpial to eferalgan w czopkach co 6h przez 2 dni, potem powino byc lepiej i juz tak nie bolec. A i tantum verde tez psiukac

Jak wrocilismy i mu dalam ten nowy lek, posmarowalam dentinoxem to byl juz prawie taki jak zwykle, taki kochany ze nie wiem, cieszyl sie, bawil smial, mowil, jakby wracal do zdrowia. Nie wiem czemu rano byl taki biedny i mial ten oduch wymiotny.
Mam przeczucie ze jutro bedzie lepiej, mam nadzieje ze juz padam na pysio, w nocy sie zrywam bo sie przebudza i poplakuje bidulek, w dzien tez cierpi, a mi tak go szkoda :-:)-:)-(
A kube pani doktor pochwalila ze i tak jest dzielny, bo to podobno strasznie bolesne jest. Poza tym byl bardzo rozkoszny w gabiniecie, R go krecil w kolko na krzesle orotowym a on sie cieszyl :-D:-D

Asia kupilam dentinox i odstawiam gencjane, kur.... mam mnostwo brudnych rzeczy ktorych nie dopierze zaden proszek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kuba jak ma smoczka to sie slini i wszystko brudne, unrania, pizama, pieluchy tetrowe, poduszki ,przesieradlo :no::no:

Elcia Viki ojjj nie ladnie, nie palilysciei a teraz wracacie do tego, tylko Was lac normalnie

Stefcia no widzisz, jeden pozytyw Twojego lenistwa :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Kasia ejj rozbudzisz ciekawosc i uciekasz, pisz tu szybko o co kaman?? Masz prace jakoas??

ide sie popluskac :laugh2::laugh2::laugh2:

Jutrzenka, ja też miałam wszystko brudne: ubrania, pościel, peluchy- tak jak piszesz- i wszystko się doprało. Nawet nie używałam vanisha:tak::tak: Ale może ten heviran pomoże - oby. Życzę szybkiej poprawy u Kubusia, bo wiem jak cierpi bidulek.

nie...jest u mnie siostra-która potrzebuje mojego wsparcia...
ale o tym póżniej.
Jutrzenko-ja też mam za tydz. wesele.(zresztą już kiedyś pisałyśmy że tego samego dnia)-no to będziemy się bawiły.-mam nadzieję dobrze.

kasia maj same bluzgi na mnie :( nie moge z tym zyc...musze odejsc z forum...a ty bedziesz musiala zyc do konca z poczuciem winy...
jutrzenka lenistwo samo w sobie jest POZYTYWNE !! no i biedny twoj Kubelek :(
asia masz pozdrowienia od zdzisi :)
jest tu jeszcze ktos ??
sylwia m ??

Stefanio-nie rób mi tego -błagam....ja Cię
love.gif
a Ty mi z czymś takim tu wylatujesz......a skąd ty to przeczytałaś...:-p:-p:-p:-p:-D

reklama
Do góry