reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka trzymaj się! I wracajcie do zdrowia!

A mnie się wydaje komplet skórzany bardziej higieniczny, wiadomo jak jest przy dzieciach.

reklama
Witajcie Laseczki:)

Ł wrócił, zaliczyliśmy fajny sklepik z butkami i kupiliśmy młodemu buciki na zimę!!!:happy2:
A teraz chłopcy śpią ... :rofl2:

Paula wspaniałej zabawy mimo wszystko:):-)
Elcia udanych zakupów:tak:
Viki na temat eko-skóry się nie wypowiem, bo nie mam pojęcia jak się sprawdza, ale raczej bym sobie nie kupiła ... może kiedyś jak będę urządzała swoją willę:zawstydzona/y::-D:-p ale to sobie skórę kupię:) ... hehe ... ale mam marzenia, co??:-D
No i biedne paluszki :baffled::-(
Jutrzenka szybkiego powrotu do zdrowia i niech Was ten pech wreszcie opuści ... :tak:

A mnie dziś mąż zabiera wieczór na miasto!!!:szok::happy2: Umówiliśmy się ze znajomymi na Rynku ... ale raczej nie pobalujemy, bo kumpela w 6 miesiącu ciąży, a ja samochodem pojadę, bo do Wiktorka przyjdzie babcia, którą później będzie trzeba odwieźć:baffled:
Ale i tak się cieszę ... dawno nigdzie nie byliśmy;-)

Oho .... maleństwo się budzi!
W takim razie wybywamy na drugi dziś spacerek, bo pogoda piękna:-)
Miłej soboty:)

HEJKA JA JUZ PO ZAKUPKACH
TYLKO NKASE WYDAŁAM ALE WSZYSTKO POTRZEBNE TO JAK NIE KUPIC :-:)-:)-(
MAŁEJ KUPIŁAM PASTE , SZCZOTECZKE DO ZEBÓW , KAPELUSIK JENSOWY I TAKI TAM DO JEDZENIA
A SOBIE JAK NIGDY 2 SPÓDNICE JENNSOWE I 2 PARY SPODNI RYBACZEK JENNSOWYCH:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: NIGDY TAK SIE NIE OBKUPIŁAM HIHIHI:-D:-D:-D:-D:-D BYNAJMIEJ OD JAKIS 6 MISIECY A NO I JESZCZE 2 BLUZECZKI SE KUPIŁAM HIHHII
A DLA T NIC :-:)-:)-:)-:)-:)-(I CHYBA BIEDACZEK ZASMUCIŁ SIE BUUUU WYNAGRODZE MU TO HIHIHIHIH
Viki my 2lata temu mielismy komplet 1, 2, 3 , z ekoskóry i wzyciu bym nie kupiła go ponownie :no::no::no::no: cały popekał na szwach i sie powycierał wiem ze to przy dzieciach super sprawa bo mozna przetrzec ale zawsze musiał byc koc bo zimny a jak goraco to sie człowiek cały do niego kleił tak jak pisze SYLWIA
Viki a gdzie chciałabys ten komplet wstawic jak do salonu to jeszcze jeszcze my niestety mamy 2 pokoje a wczesniej był tylko1 i cały czas go urzywalismy i naprawde ciezko było no a gdybym miała salon to kto wie kto wie moze bym sie skusiła
JUTRZENKA zdrówka zycze dla n waszej dwójeczki
co tam porabiacie????????

Elcia to ładnie poszalałaś!;-) Nic tak nie poprawia humoru jak udane zakupy, no nie?:tak: A powiedz, gdzie kupiłaś sobie te jeansowe spódnice, bo właśnie takiej sobie szukam do kozaczków ... a najlepiej to dawaj fotki!!!:-)

A oto nasz dzisiejszy nabytek ...

Ostatnia edycja:
Hejka :-)
Pozno sie dzis odzywam, ale jakos tak ten dzien szybko zlecial, ze nie mialam czasu na kompie usiazc.
My tez bylismy w miescie. Zakupki porobione, ale takie domowego uzytku:-(, sobie nic tym razem. Olivierowi tez nie:-(. A moje biedactwo jeszcze troszke chore, ale chyba tez antybiotyk dziala, bo widze poprawe.Bylo dzis przepieknie, dlatego wyszlismy, bo gdyby bylo moze szaro- buro i zimno to pewnie balabym sie z nim wyjsc.

Paula- udanej imprezki:-)
Elcia- no to ladnie dzis zaszalalas! ;-):-)
Jutrzenka- duzo zdrowka dla Kubulka i dla Ciebie
Viki- oj biedny Pablus!:-(.Ja tez musze te zabespieczenia kupic, bo teraz kiedy juz maly raczkuje i wstaje, to wszedzie go pelno...

Heloł!
U nas choroby ciąg dalszy. Przerodziło się to wszystko w grypę żołądkową. Filip ma biegunkę i wyyyyyyysoką gorączkę. Szczególnie w nocy. W dzień jako tako. W poniedziałek znów do lekarza. Niestety ja już muszę wrócić do pracy, więc jak zajdzie taka konieczność, że mały nie będzie mógł pójść do żłobka, to przyjedzie moja mama. Chociaż tyle.
Paula - udanego weselicha co byś się wytańczyła za wszystkie czasy :)
Alex - zdrówka dla Oliwierka.
Viki - biedny Pablo. Przycięte paluszki to ból siarczysty. Ostatnio w tv słyszałam, że najlepsze zabezpieczenia szuflad to .... sznurówki. Te profesjonalne zabezpieczenia dzieci bardzo szybko rozpracowują, więc okazuje się, że to inwestycja nie trafiona. Co do kanap ze skóry czy ecoskóry. Zgadzam się z dziewczynami. Miałam i nie polecam. fakt - ładnie się prezentują. Do salonu - owszem, ale nie do codziennego częstego użytku. Latem się po dupsko przykleja i niemiło się położyć.
Elcia gratuluję udanych zakupów.
Ja też byłam na zakupowym szleństwie. Kupiłam małemu kapciuszki na sztywnej podeszwie i oglądałam buty Bartki. Są super, szkoda, że taka cena, ale na pewno zainwestuję w nie. Poza tym kupiłam małemu jeszcze bodziaki z długim i rajtki ;);-)Dla siebie oczywiście nic, bo na mnie nic w tych sklepach nie ma.;-);-):-:)-:)-(
Jutrzenka trzymaj się kobieto. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dużo zdrówka :-)
Kogo pominęłam szczerze przepraszam:tak::tak::-):-)

Witam i sie zegnam bo ide zaraz spac, kiepsko sie czuje i musze sie wyspac.

Moj maly bidulek zasnal po 19 i po pol godzinei obodzul sie i tak strasznie plakal i plakal ze mi serce pekalo, nie wie czy cos go bolalo czy to zmeczenie ale dalam mu paracetamol w czopku. Kurde on malo spi w dzien. Dzis jak wstal przed 10 rano to do 19 tylko 1h spal. Teraz juz zanal twardo, mam nadzieje ze posmi do rana. Mam nadzieje ze atar mu na to pozwoli.

Asiacur Alex zdrowka dla waszych maluzkow.

Viki biedny Pablus, ach tyle jeszcze wypadkow i stluczek przed nimi.

Elcia gratuluje udanych zakupow

Monia swietne te buciorki

Ide sobie, poleze i popatrze w tv. Do jutra.

Ostatnia edycja:
witam panie

ja dziś na załupkach w ikei ale oczywiście nie kupiłam znowu tego co chciałam bo nie bzo na magazynie buuu i znowu za tydzien jedziemy chyba bo chcemy juz miec to urzadzanie za soba ale kilka gadzetow przywiozlam :-D

jutro cala rodzinka na obiedzie wiec juz zaczynam gotowac:-Dduuuuuuuzo jedza heheheh

HEJ, jak tam , dawno nas tu nie było, ale dzieciaczki wyrosły:-), a pamiętam jeszcze jak takie maluchne wszystkie były, moja to się nawet cwaniara zrobiła, rządzi, pokazuje charakterek, a tak poza tym to raczkuje, wszędzie wstaje - co stało się zmorą przy zasypianiu, czasem nawet stoi przez 2 min bez trzymanki, tylko zębów nie ma ani jednego, i jeść zupek za bardzo nie chce najlepiej lubi ciągle mleko, zjada zupki ale nie za chętnie.

Ech lato minęło i mnie i Madzi brakuje trochę słońca i ciepła ale może jakoś wytrzymamy zimniejsze dni hehe:sorry2:
A i mam pytanie bo ostatnio zauważyłam że jak kaszka taka dodana do butli do mleka postoi trochę to potem robi się jakby fioletowa taka kaszka z bobowity smaczny sen, czy to normalne czy z tą kaszką coś nie teges- znaczy przeterminowana czy co? Bo wcześniej przy nestle jakoś tego nie widziałam.

Sobotni wieczór chłop już śpi, Dziunia też a ja tu siedzę pewno sama hihi, dobranoc wszystkim idę NYNY.
Acha zapomniałabym pozdrowienia dla wszystkich od Dziuni.

reklama
Do góry