reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witaski moje laski w sobotni raneczek
głowa mnie boli bo znowu nocka nie przespana ale lepiej było niz wczoraj i przewczoraj
własnie zaparzyłam kawke
chce któras?////????? zapraszam ciasteczka tez sa :tak::tak::tak::tak::tak:
Paula ja nie spie od 6,45 bo mała wyczula ze tatus ma dzis wolna sobote i nie chciała tracic czasu na spanie hihihihih a kaca nie mam no co ty po 1 piwku ????/:-D:-D:-D:-D:szok:
co tam jeszcze ?????hmmmmmm
a no mnie głowa boli ,niewyspana ale z humorkiem bo jaaaaaaaaade na zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakupu heheheeeeeee :-D:-D:-D:-D:-D ubłagałam T :tak::tak::tak: duzo mnie to kosztowało :-p:-p:-p;-);-);-)
DOTKA jak tam po rozstaniu sie czujesz???????płaczesz ???? nie płacz niedługo mezus wruci i bedziesz haaapyy ja tez nie nawidze sie rostawac z T i nieprzyzwyczaiłam sie jeszcze do tego hihihihi usmiechu zycze buska :-D:-D:-D:-D
no a wy co robicie??????? hallllllloooooo!!!!

reklama
Paula zycze miłej zabawy obys sie wytanczyła za wszystkie czasy :)
ja kawke wypiłam i lece sie czesac bo moje robaki zaraz wstana i bedzie gadane ze siedze na necie a miałam sie szykowac papatki :):))))

hej

u nie tez noc do dupy...
i nie mam pomysłu na dzisiaj...
nic mi sie nie chce....
pojechalabym na zakupy, ale pablo uwielbia chodzic po pasażu..ale jak tylko mijamy bramke wchodząc do sklepu to juz jest bunt....
no i jak tu cokolwiek zobaczyc...a chcialabym mu jednak jakies kapcie kupic..

no i wczoraj pierwszy wypadek...przyczasniety paluszek szufladą...to byly sekudny i skonczylo sie takim placzem ze az się zaniósł....bidulek moj...a paluszek siny...

wiec musze w koncu przestac gadac o zabezpieczeniach tylko je kupic no albo cos wymyslec by nie bylo wiecej takowych nieszczęśliwych zdarzeń.

dota...no na szczescie piwa nie było na wycieczce...;-):tak:ale moj damianek to ma dopiero 8 lat...a ciekawe co tam twój Krzyś robi hehehe:-p

mam pytanie czy ktoras z was ma, lub miala kiedys naroznik lub komplet wypoczynkowy z ecoskóry????? jesli tak to jakie macie zdanie na ten temat? chodzi mi o to czy to peka, czy jest wygodne itp...

Dzień dobry,

No wczorajszy wieczór nie grzeszył romantyzmem, ale był mimo wszystko miły :tak:
Jutrzenka - współczucia, mówią nieszczęścia chodzą stadami :dry:
Dota, ja weekend w babskim wydaniu?
Paula to masz pecha z @..mimo wszystko życzę udanego weselicha!
Elcia udanych zakupów
Viki u nas tez już paluszki zaliczyły przytrzaśnięcie :dry:
Ja skórzanego kompletu nigdy nie miałam ale bardzo chciałabym mieć i właśnie poluję na żółty narożnik skórzany oczywiście. Znajomi mają skórzany zielony komplet i z tego co wiem żałują że nie dali jakiegoś okrycia bo sie dość starł przy dwójce dzieciaków.

A teraz sobie siedzę i zastanawiam się co zrobić z dalszą częścią dnia normalnie zachłystuję się tym siedzeniem w domku ach :-D

Heloł heloł:-):-):-)

Ja znów na zakupach byłam:-D:-D Tym razem znalazłam sweterek dla siebie:-p no i Marcelek też nowe ciuszki dostał:-)

Paula udanej zabawy:-)

Viki my nie mamy takich mebli ale wiem, że nigdy takich nie kupię:sorry2: Moi rodzice mieli i jak chciałam się położyc to zawsze musiałam na kocu bo kanapa była nieprzyjemnie zimna a jak było za ciepło to koszulka kleiła się do pleców:confused:

reklama
Witam

fatalnych dni ciag dalszy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kurde glowa mnie boli, gardlo, katar mam, chyba i mnie dopadlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jak R wroci to jade do apteki po jakis leki.

Poza tyk Kubus tez kicha ciagle i mu z nosa leci, ma kaszel od tego kataru. Niby goraczki jeszcze nie ma, oby nie mial wcale. Narazie sie bawi w lozeczku ale ma fazy marudzenia. Bylismy dzis na pacerku 2 h i sie zastanawiam czy dobrze ze wyszlam. Kurde co kichnie to pelno pod nosem. Co za cholertwo jest w powietrzu ze wszyscy w kolo choruja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Najgorsze ze moja mama nada chora i nie wiem czy do poniedzialku ie wyleczy. Bedzie problem bo ja musze isc do pracy a R ma jutro sluzbe i wroci dopiero w poniedzialek. Kurde ciewake co zrobimy :no::no::no:

Paula dobrej zabawy

Viki ja nie mialam. Osobiscie bardzo mi sie podoba wypoczynek skorzany ale wydaje mi sie ze jest malo praktyczny w uzytkowaniu takim na codzien zwlaszcza przy dziecieach. Znajomi mieli z tej eco skory naroznik i im ie poprzecieral dosc szybko.

Glowa mnie boli buuuuuuuuuuu

Do góry